Kedvencelte 2

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Salem

Nem mintha annyira tetszett volna a másik film belőle, de szeretem a musicaleket, így gondoltam miért is ne.
Hát ez ritka középszerű mindenhogy. A dalok mehh, a színészek okésak. Annyira semmilyen, hogy negatívumok nélkül is kicsit sajnálom a rá fordított időt.

Fremy18

Alapjáraton nem szeretem a musicaleket, de vannak amik kivételek és szeretem.
A ’96-os filmet nagyon szeretem, egyik kedvenc.
De ez.. ez egy ér vágás volt nekem főleg az első zenénél. Ki az aki nem tudja hogy terhes és csak akkor jön rá amikor már fájásai vannak?! ((majdnem) szakma béliként ezt nehéz volt lenyelni), Meg hol van Matilda testvére ?
Mis Honey jelleme itt is kedves és sokat mondó volt, de szerintem az a kötelék ami közte és Matilda között alakult kis az túl gyors volt nekem a filmben nekem sokkal lassabb és részletesebb volt, de nyilván itt a könyvtáros hölgy miatt volt ez.
Voltak benne 1-2 dal ami tetszett, lehet ha nem magyarul nézem hanem angolul akkor sokkal élzevezetesebb lett volna, de nekem azon az 1-2 zenén kívül a többi szörnyű volt.
A szülöknek se volt nagy szerepük, de amit láttunk az pont elég volt. Miss Trunchbull jól alakított, nagyon tetszett az alakítása.

Egy „élménynek” ez elèg volt. Egyenlōre nem nézem meg újra úgy 5 évig.

Kincsanna 

Nem szeretem az olyan maszkokat, amik a színész arcának nagy részét kitakarják, de Emma Thompson még így is zseniális.

essz 

plusz egy csillag jár Emmanak, álmomban nem jutott volna eszembe, hogy ő az… szuper átalakulás…

maga a musical feledhető… pedig én szeretem ezt a műfajt..

amnézia 

Bár akadnak kivételek, de nem szeretem a musicaleket. Ha érdekel a történet, meg szoktam adni az esélyt, ez esetben viszont azért voltam rá nagyon kíváncsi, mert az eredeti film az egyik gyerekkori kedvencem, amit sokszor újranézek, illetve a könyvet is olvastam.
Sajnos nem. Sokszor az idegbaj kerülgetett az idétlen daloktól és a karakterek megnyilvánulásaitól. Mindez talán annak tudható be, hogy semmilyen szempontból sem én vagyok a célközönség. Egy idő után már figyelni is alig bírtam, annyira érdektelen volt, ezért ennél többet nem is tudok fűzni a filmhez.


Népszerű idézetek

amnézia 

Matilda: De legjobban olvasni szeretek. Olyan, mintha fejben nyaralnék.

bonnie9 

Hűha! A tanárok tényleg rosszul kereshetnek.


Hasonló filmek címkék alapján