Kedvencelte 10

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Jópofa sorozat, kikapcsolódásnak teljesen megfelel illetve hozta szokásos HBO szintet. Nem vette komolyan magát, nem adott nagy igazságokat, nem is ez volt a dolga. Ez pont olyan mint az NFL, szórakoztat, ennyi. Nem tudom, mennyi igazság van belőle az NFL-ról, de a csillogás mögött alig akad bármilyen tartalom, tisztelet a kivételnek.
És The Rock is tud színészkedni, ha kap egy épkézláb forgatókönyvet, legalábbis ez esetben jól állt neki a szerep.

Röfipingvin

Bár a sorozat hangsúlya evidensen nem magán az igazi játékon volt, én mégis sokkal több sports events-et vártam. Illetve örültem volna neki.
Ettől függetlenül érdekes volt az NFL-nek ez a világa is, bár ettől a rettenetes nagy pénzszórástól néha hányhatnékom volt. Nem az a baj, hogy mennyit keresnek – elvégre hétről hétre életveszélyes szituációkban játszanak –, hanem az, hogy mennyire nem tudnak bánni a pénzzel a játékosok.

2 hozzászólás
Emese_Szalai 

Megint egy olyan sorozat, amit nem fogok folytatni. Maga a sport téma nem érdekel annyira, csak Dwayne Johnson miatt kezdtem el. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó a sorozat, csak nem az én világom. Szóval 7 csillag.

Renita144 

Nem igazán tudtam azonosulni a sorozatban szereplő értékrenddel. Volt itt minden: siker, pénz, csillogás, jó verdák, bulik, alkohol, drogok, csajok. Dwayne Johnson viszi a hátán az egész műsort a tőle megszokott profizmussal. De hogy minden balhés és zűrös barátja után eltakarítja a mocskot… Kérdés hogy ők valóban igazi barátok-e? Még ezek ellenére is kíváncsi vagyok a folytatásra.


Hasonló filmek címkék alapján