Mr. Selfridge (2013–2016) 18

A Mr. Selfridge a merész amerikai vállalkozó Harry Gordon Selfridge életéről és az 1909-ben Londonban az Oxford streeten alapított híres áruházáról szól. A férfiról, akinek az volt a küldetése, hogy a vásárlást izgalmassá tegye. A Mr. Selfridge szereplőinek élete és szerencséje összekapcsolódik… [tovább]

angol

Szereposztás

Jeremy PivenHarry Selfridge
Aisling LoftusAgnes Towler
Ron CookMr. Crabb
Amanda AbbingtonMiss Mardle
Amy Beth HayesKitty
Frances O'ConnorRose Selfridge
Tom Goodman-HillMr. Grove
Polly WalkerDelphine Day
Samuel WestFrank Edwards
Trystan GravelleVictor Colleano

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

Aurora_Michaelis

1. évad: Sokkal izgalmasabbnak ígérkezett ez a sorozat, mint amilyen valójában. De mivel nagyon pörög, nagyon gyors, villámgyorsan lehet vele haladni. Igazán szimpatikus karaktert nem találtam, az emberi kapcsolatok viszont érdekesek. A mondanivaló is tetszik, új gondolatokat is hallottam például a jó vezetőkről. Az tetszik, hogy időnként feltűnik egy-egy valós kortárs személy is. A díszletek és jelmezek igazán gyönyörűek.

2. évad: Ez az évad jobban tetszett, mint az első. Kevesebb, de komolyabb esemény történt benne. A karakterek árnyaltabbak lettek, és többen még szimpatikussá is váltak az első évados személyiségükhöz képest. Az emberi kapcsolatok továbbra is érdekesek, az (át)alakulásuk is. Várom a következő évadot.

GentleRain 

Remek sorozat volt, kár, hogy vége. De megérte megnézni a négy évadot. Fantasztikusak voltak a karakterek, a színészek, korhű a helyszín, a történet pedig lenyűgöző. És szép volt a lezárás, keserédes, de minden szálat szépen elvarrtak. Ugyan nem tudom, mennyit ferdítettek a valósághoz képest, de nem is érdekel. Ez egy remek sorozat, amit vétek lett volna kihagynom.

Hiányozni fog.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján