Megrekedve (2016–2018) 9

Komédiasorozat egy csapat idegenről, akiknek a repülőgépe lezuhant egy lakatlan szigetre, ahol számos veszéllyel kell szembenézniük. Elsősorban azonban magukat kell legyőzniük: nincs többé háromrétegű wc-papír, csak dörzsis pálmalevél, nincs Facebook, csak beszélgetés a tábortűz körül, nincs… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Ginger GonzagaEmma
Ally MakiJess
Zach CreggerOwen
Asif AliPack
Rhys DarbySteve
Jessica LoweFlorence
Brian SaccaDanny
Brooke DillmanKaren
Will GreenbergTodd
George BasilChet

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Bálint_Péter 

Lehet ez kicsit erős hasonlítás de a poénok terén kicsit a Csupasz pisztolyra hajaz, elég primitív az egész, de nekem mégis tetszett. Van benne néhány elég bárgyú poén, de vannak benne elég jók is. Tudom, hogy nem kéne, hogy tetsszen, mert tényleg elég gagyi meg primitív, de valahogy mégis reális, persze eltúlzott reakciókat láthatunk, ami a modern embere jellemző. Például, hogy a csávó azon aggódik a szigeten, hogy lemerül a telefonja és mobil töltőt keres :D "Lábbal emeld ne háttal (egy bazinagy repülőszárnyat ami alá beszorult a csávó, osztja a jó tanácsokat xD), Tök mindegy ha öt tonnát akarok megemelni xD (de persze ha ott van a táska alatta, benne a teló akkor egész más a súlya :DD ). Brendan Fraser is megkapja, aminek külön örültem. Jó sok emberrel kezd a sorozat, gondolom, így lesz miből fogyasztani. És persze ott van Liam a tipikus bájgúnár szuperember is :D Szóval egész jó helyzetkomikumok vannak, végig is néztem az első évadot, de azért eléggé fárasztó egy idő után az egész, meg nem is vicces már a vége felé, de egynek elmegy, főleg, hogy csak 20 percesek a részek.

MrsCumberbatch 

Egy rész alapján nem szeretek ítélni (nagyon ritkán csinálom csak), szóval megnéztem 4 részt hála a Comedy Centralnak, de… Ez. Egy. Katasztrófa.

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján