Másnaposok 2. (Másnaposok 2.) (2011) 243

The Hangover Part II
102' · amerikai · vígjáték 15

0 díj · 2 jelölés

Mindenki tudja, hogy Alant (Zach Galifianakis) legénybúcsúba meghívni őrültség. Hiába Phil (Bradley Cooper) figyelmeztetése, a házasodni készülő Stu (Ed Helms) képtelen nemet mondani a könyörgésre. Szerinte ugyanis csekély az esélye annak, hogy megint minden balul sül el, különösen Thaiföldön.… [tovább]

magyar

Képek 8

Szereposztás

Bradley CooperPhil Wenneck
Zach GalifianakisAlan Garner
Ed HelmsStu Price
Justin BarthaDoug Billings
Ken JeongMr. Chow
Juliette LewisHeidi
Paul GiamattiKingsley
Jamie ChungLauren
Sasha BarreseTracy
Gillian VigmanStephanie

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 27

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

negike

Nekem ez a rész jobban tettszett mint az első, többet is nevetem rajta, meg nem tudom szerintem ez jobban sikerült. Még mindig nagy állatok mind a 3-an. Ken Jeong nagyon nagy arc, sokat nevetem rajta. Nagy kedvencem még mindig Bradley Copper! :D
Ja meg persze a majom! :D http://www.worstpreviews.com/images/headlines/headline1…

csartak 

Ezt a filmet egyedül néztem a moziba anno, valahogy úgy jöttek össze a dolgaim, hogy Pesten voltam, marhán ráértem, és fogtam magam és beültem a moziba, az első filmre, amit épp elkezdtek játszani, és ez a Másnaposok 2 volt. Mikor mentem be a moziba még egy pohár üdítővel és pogácsával is megkínáltak, mert azt hitték, hogy az épp szomszéd teremben zajló konferenciára megyek. :D Szóval akkoriban még az első részét sem láttam a Másnaposoknak, de ez nem különösebben zavart. Jól szórakoztam, röhögtem a hülye barom poénokon. :)

Charityy 

A sztori egy kaptafára megy, nagyon hasonló az előző részhez. Ennek ellenére tetszett, mivel a poénok itt is jók voltak, jól szórakoztam rajta.

ptagi

Jó, jó, de nem az igazi…
Bár azt is hozzá kell tenni, hogy csalódás volt, amikor rájöttem, hogy ugyanaz a sztori lesz, csak más a vőlegény. Viszont mivel meg tudták tölteni újra és újabb poénokkal, így nem volt erőltetett.

ercypici

Mikor bejelentették,hogy lesz második rész. Már nem értettem. Az első azért volt akkor a poén mert egyedi. Vagy semmi köze nem lesz a másodiknak az elsőhöz,ezért az ember csalódott lesz. Vagy ugyan azt megcsinálják,és a néző csalódott lesz.
Itt a második eset történt.
De nem ,hogy csalódott voltam én nem is tudom,hogy bírtam végig nézni.
Megcsinálták ugyan azt a filmit, igazi undorító primitív „amerikai poénokkal.” Mint a paródia filmek. Tényleg.Mintha az első film paródiája lenne. Minőségre is ,és hát annyit is nevettem ,mint a legtöbb paródia filmen szokott az ember. Nevetés helyett, csak szörnyülködtem, vagy undorodtam. Erőltetett, eltúlzott és egyszerűen csak szörnyű.
ÉS ugyan az történik pontosan mint az első részben. hihetetlen.
Tudom,hogy Hollywoodban úgy működik,hogy ha valami jól sikerült,kötelező az embereket még egyszer lehúzni. De nem lehetett volna itt a csúcson megállni?
És akkor az első részre is mindenki úgy emlékezne ahogy kell. Nekem a folytatással az elsőt is kicsit elcseszték… :/

fayakezdet

Sok több részes filmnél a folytatás nem üti meg az előző szintjét, itt viszont ezt nem érzékeltem. Ez is ugyanolyan jó volt szerintem mint az elődje. :D

budvigszandi

Az első színvonalát nem üti meg, és nekem ez a sztori sem tetszett, de még mindig lehet rajta röhögni. :D

viky0222

Ez volt a mélypontja a trilógiának. Eléggé rosszul sikerült, hiszen történetileg szinte ugyan azt kaptuk, de másodszorra már senki nem kíváncsi rá.

2 hozzászólás
LoneWolf

Ugyanazt tudom nagyjából mondani, mint az első részről, azonban míg annak az alapötlete legalább eredeti volt, itt már az az egy pozitívum is odaveszett, szóval számomra egy értékelhetetlen szemét volt, szóval csak azt sajnálom, hogy moziban kellett végigszenvednem, mert volt, ki elrángasson rá…


Folytatása

Összehasonlítás

Másnaposok


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján