Másnaposok 2. (Másnaposok 2.) (2011) 342

The Hangover Part II
102' · amerikai · vígjáték 15

0 díj · 2 jelölés

Mindenki tudja, hogy Alant (Zach Galifianakis) legénybúcsúba meghívni őrültség. Hiába Phil (Bradley Cooper) figyelmeztetése, a házasodni készülő Stu (Ed Helms) képtelen nemet mondani a könyörgésre. Szerinte ugyanis csekély az esélye annak, hogy megint minden balul sül el, különösen Thaiföldön.… [tovább]

magyar

Képek 8

Szereposztás

Bradley CooperPhil Wenneck
Zach GalifianakisAlan Garner
Ed HelmsStu Price
Justin BarthaDoug Billings
Ken JeongMr. Chow
Juliette LewisHeidi
Paul GiamattiKingsley
Jamie ChungLauren
Sasha BarreseTracy
Gillian VigmanStephanie

További szereplők

Kedvencelte 33

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Pontosan azt kaptuk, mint az első részben, csak más volt a helyszín. Voltak ténylegesen vicces szituációk, de a többsége nem volt az. Természetesen nagyon suttyó volt az egész, meg persze irreális, hogy ezek a fiúk nem tanultak a saját kárukon. Egyébként szórakoztató volt és nézhető, kíváncsi lettem a harmadik részre is.

Szeszj 

Nekem ez a rész jobban tettszett mint az első, többet is nevetem rajta, meg nem tudom szerintem ez jobban sikerült. Még mindig nagy állatok mind a 3-an. Ken Jeong nagyon nagy arc, sokat nevetem rajta. Nagy kedvencem még mindig Bradley Copper! :D
Ja meg persze a majom! :D http://www.worstpreviews.com/images/headlines/headline1…

Echo 

Ez a rész jobban tetszett, mint az első,de azért nem volt nagy szám. Őszintén nem értem miért szeretik ilyen sokan ezt a filmet. Igaz, itt egy kicsit viccesebb volt a sztori,de kb ugyanaz volt, mint az első, kisebb-nagyobb változásokkal.

Popovicsp87 

Ez UGYANAZ, mint az első film, csak más a körítés.
Konkrétan megkapjuk úgy a folytatást, hogy csak a helyszíneket és az alapszituációt cserélik ki.
Még mindig nem vicces, Stu most már nagyon idegesítő.

5 hozzászólás
csartak

Ezt a filmet egyedül néztem a moziba anno, valahogy úgy jöttek össze a dolgaim, hogy Pesten voltam, marhán ráértem, és fogtam magam és beültem a moziba, az első filmre, amit épp elkezdtek játszani, és ez a Másnaposok 2 volt. Mikor mentem be a moziba még egy pohár üdítővel és pogácsával is megkínáltak, mert azt hitték, hogy az épp szomszéd teremben zajló konferenciára megyek. :D Szóval akkoriban még az első részét sem láttam a Másnaposoknak, de ez nem különösebben zavart. Jól szórakoztam, röhögtem a hülye barom poénokon. :)

Charityy 

A sztori egy kaptafára megy, nagyon hasonló az előző részhez. Ennek ellenére tetszett, mivel a poénok itt is jók voltak, jól szórakoztam rajta.

vudura06 

Nehéz eldönteni, hogy jobb vagy rosszabb volt-e, mint az első rész. Voltak benne vicces pillanatok, de már nem szólt akkorát, mint elsőre.
Alan mér olyan hülye, hogy fáj…
Phil viszont még mindig best. ♡

Rekuuu663 

Na jó…ez is van olyan beteg, mint az első.. xD Mr. Chow mekkora állat benne, nagyobb, mint Alan.. xD

ptagi 

Jó, jó, de nem az igazi…
Bár azt is hozzá kell tenni, hogy csalódás volt, amikor rájöttem, hogy ugyanaz a sztori lesz, csak más a vőlegény. Viszont mivel meg tudták tölteni újra és újabb poénokkal, így nem volt erőltetett.

ercypici

Mikor bejelentették,hogy lesz második rész. Már nem értettem. Az első azért volt akkor a poén mert egyedi. Vagy semmi köze nem lesz a másodiknak az elsőhöz,ezért az ember csalódott lesz. Vagy ugyan azt megcsinálják,és a néző csalódott lesz.
Itt a második eset történt.
De nem ,hogy csalódott voltam én nem is tudom,hogy bírtam végig nézni.
Megcsinálták ugyan azt a filmit, igazi undorító primitív „amerikai poénokkal.” Mint a paródia filmek. Tényleg.Mintha az első film paródiája lenne. Minőségre is ,és hát annyit is nevettem ,mint a legtöbb paródia filmen szokott az ember. Nevetés helyett, csak szörnyülködtem, vagy undorodtam. Erőltetett, eltúlzott és egyszerűen csak szörnyű.
ÉS ugyan az történik pontosan mint az első részben. hihetetlen.
Tudom,hogy Hollywoodban úgy működik,hogy ha valami jól sikerült,kötelező az embereket még egyszer lehúzni. De nem lehetett volna itt a csúcson megállni?
És akkor az első részre is mindenki úgy emlékezne ahogy kell. Nekem a folytatással az elsőt is kicsit elcseszték… :/


Népszerű idézetek

Rekuuu663 

Mr. Chow (Alannek): te cúnya kisz kertitörpe.


Folytatása

Összehasonlítás

Másnaposok


Hasonló filmek címkék alapján