Love Life (2020–) 64

Egy évados antológiáról van szó, ami romantikus komédia, az első szerelemtől az utolsóig tartó utazásról, valamint arról, hogy azok, akikkel vagyunk eközben, miként alakítanak olyanná, amilyenné végül válunk, amikor örökre kikötünk valaki mellett. A fél órás epizódok egy-egy sztorit mesélnek el… [tovább]

Szereposztás

Anna KendrickDarby
Zoe ChaoSara
Sasha CompèreMallory
Scoot McNairyBradley
Peter VackJim
Lesley Manvillenarrátor
Nick ThuneMagnus
Jin HaAugie Jeong
Maureen SebastianKate
Kingsley Ben-AdirGrant

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 91


Kiemelt értékelések

ziara

Egy optimális világban a sok szerelem, kaland, csalódás és bánat után megerősödve jövünk ki mindebből, és vár minket egy Grant az út végén. Már nem hiszek ebben, de szerettem nézni.

MrsCumberbatch 

Hát hogy is mondjam… Kellett ez nekem? Komolyan annyi a sztori lényege, hogy adott egy kedves, aranyos, VÉKONY, gyönyörű lány, akinek annyi a bűne, hogy gimiben fogszabályzós volt és nem adta oda magát bárkinek, nem bír magának társat találni?! Ne már… :'D

Jó persze, közben az is ki van mondva, hogy amíg nem hiszed el magadról, hogy szerethető vagy, addig más sem fog szeretni. Aminek már inkább van igazsága, de nekem akkor is hiteltelen ha egy ilyen csajjal mutatják…

Arról nem is beszélve, hogy most tényleg így van vége vagy lesz második évad? Mondjuk oké végülis spoiler de akkor is. Mi ez a vég?? spoiler

Pnikolett

Nekem nagyon tetszett ez a sorozat, Anna Kendrick-et is kedvelem, a történetnek is szuper mondanivalója van. Nagyon jól voltak felépítve a részek,kifejezetten tetszett, hogy belecsempésztek a párkapcsolatok alakulásán kívül más témákat is, de maguk a kapcsolatok is tanulságosak és olyan valódiak voltak benne.

tonks

Narrálós, feelgood, indie sorozat, szóval papíron nekem találták ki és tényleg. Vannak benne nem jó dolgok – a legzavaróbb talán, hogy New York annnnnyira díszletszagú, mindig mindenki csinos, a főszereplő az elején csóró, de azért kanken mini hátizsákot hord, a lakásdekor cool, minden tiszta, a fehércsempés fürdőszoba alapján New Yorkban nincs vízkő – de a történet és a mondanivaló végig rendben van. És persze egyszerűnek tűnhet az üzenet, hogy amíg önmagunkat nem szeretjük, mások se tudnak minket, de tegye fel a kezét, akinek ez a dolog oly könnyedén megy. A végtelenül cuki pilot után mélyebb drámába is bele mert menni a sorozat, ami nagyon jól állt neki, Anna Kendrick pedig remek.
Remélem lesz 2. évad és egy újabb érdekes karaktert húznak elő a kalapból.

pormacska

Azért adtam hét csillagot, mert volt pár rész, ami nagyon megérintett, de összességében ez egy egyszer nézős, kicsit melankolikus hangulatú film, ahol nem is a főszereplő szerelmi élete, hanem a lelki fejlődése van középpontban. Nem rajongok Anna Kendrickért, igazából itt sem tudtam megszeretni. Egyébként engem nem zavart a sorozat koncepciója, és tetszett a hangulata is, szívesen megnéznék egy második évadot
más főszereplővel…

julcseee 

Az első ket resz annyira de annyira jo volt, hogy akkor meg simán megadtam volna a 10 pontot es kedvenc sorozat lett volna. Egy lány szerelmi életéről szól, ahol minden resz egy újabb párkapcsolati próbálkozást dolgoz fel, legalábbis igy indult. Es az eleje annyira de annyira jo volt, tényleg teljesen real, olyan szitukkal amiket szerintem mindannyian megéltünk, teljesen at lehetett érezni. Inkabb volt vicces mint komoly, de teljesen szerethető. Aztán a végére átmentünk mar egész komoly irányba, mar nem is minden resz párkapcsolati problémat dolgozott fel, hanem spoiler. De azért igy is szerettem, csak nem lett kedvenc.

Kannarenina

Talán kicsit szigorúan csillagozok, de a hype-pal ellentétben, azért én nem érzem annyira fantasztikusnak, vagy mélyenszántónak a sorozatot. Esős nyári délutánokra azonban tök jó kikapcsolódás volt. Voltak benne jelenetek, részek, szereplők, akik/amik kifejezetten megfogtak, de túl sokszor láttuk már ezeket a new york-i jeleneteket úgy érzem. Ami nagy hiányossága, hogy egyébként érdekesnek induló szálakat, élettörténeteket nem bont ki, csak bele-bele kap. (Ja, meg a melltartóban alvás itt is…, valahogy úgy felbosszant.)

1 hozzászólás
S_Bíborka 

Nem volt rossz tűrhető volt. A végével egyáltalán nem vagyok kibékülve. Nem szeretem ha lezáratlanul marad egy sztori, de végül megtalálta akit keresett. Legalább ez megvolt… Anna Kendricket mondjuk a legkevésbé találtam alkalmasnak erre a szerepre de ez már lényegtelen.
Kedvenc epizódjaim: (1/7)

Hörcsibald

Gondoltam adok egy esélyt Anna Kendricknek, bár nem bírom a fejét. De sajnos még mindig nem bírom, egyszerűen nem bírom nézni az arcát, a haját, nem mintha ronda lenne, de egyszerűen rossz nézni, és mivel ő a főszereplő, így sajnos a sorozatot sem tudom nézni. De hogy érdemben is írjak valamit, számomra a 25 éves nőket bemutató sorozat a Csajok, a harmincasokét pedig a Szex és New York, így a Love Life nem igazán tudott labdába rúgni. De remélem, valakinek azért tetszik, mert olyan szomorú, ha egy sorozat nem sikeres.


Népszerű idézetek

UViki 

Minden harminchatodik másodpercben felbomlik egy házasság. Egy házas személy általában két évet gondolkodik mielőtt nekimegy a válásnak és körülbelül három évet vár mielőtt újra megházasodna, ha egyáltalán újra megteszi. A rideg statisztikák ellenére a párok többsége folytatja reményteli lépéseket téve az oltár felé, kockáztatva a szerelemért.

1. évad 2. rész – Bradley Field
UViki 

A történelem során a szerelem nélküli szexet régóta prűden, szégyenletesnek ítélik, mégis megesik minden áldott nap. A megelőzés módszereinek fejlődésével végre adódott egy kényelmes lehetőség a terhesség és a fertőzések kivédésére. Mostmár csak a viszonzatlan szerelem fájdalma okozott szenvedést.

1. évad 3. rész – Danny Two Phones
f_Anna

if everyone had to be perfect before they fell in love, the human race would die out.

1. évad 10. rész – The Person

Hasonló filmek címkék alapján