Lepattintva (2008) 88

Forgetting Sarah Marshall
111' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 16

0 díj · 1 jelölés

A zeneszerző Peter és a szexi sorozatsztár Sarah hosszú évek óta barátok. Kapcsolatuk meglehetősen egyoldalú, minden Sarah körül forog. Most pedig ennek is vége, a lány kiteszi Peter szűrét. Az összetört szívű fickó képtelen túltenni magát a dolgon, nemcsak nőcsábásznak nem válik be, az… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

Jason SegelPeter Bretter
Kristen BellSarah Marshall
Mila KunisRachel Jansen
Russell BrandAldous Snow
Bill HaderBrian Bretter
Jonah HillMatthew
Paul RuddChuck
Kala AlexanderGreg
Jack McBrayerDarald
Liz CackowskiLiz Bretter

További szereplők

Lepattintva (2008)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Universal Pictures
Apatow Productions

Kedvencelte 2

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Dorka 

Ez mi ez? Ez a film pocsék! Paródiának gyenge, másnak pedig szörnyű. A nyitójelenetnél már abba is hagytam volna, ha nem Kristen Bell. Őt imádom hallgatni eredetiben :) Meg látni játszani. De egyébként.. Jaj, ne már srácok, komolyan? Valami közösen elhülyülős film ez amúgy, saját szórakoztatásra oké is, de kár bele ennyi pénzt fektetni és nyilvánosságra hozni. Jason Segel azt kell mondjam, nem jó forgatókönyvíró.
Mindezek ellenére végig lehet nézni, azért a szereplőket nem rossz látni, a Drakula zenéje klassz, az tetszett! :D Meg egy kicsi meglepetés volt benne, spoiler. Ja, és Mila Cunis! Jaj, hát cuki :)) De azt kell mondjam, ő az első színész , akinek kifejezetten jól áll pár plusz év. A Rossz anyákban nekem sokkal jobban tetszett. Utána nézek, van-e még Kristen Bell-el ezeken kívül közös filmjük, szeretem mindkettőjüket. És most úgy döntöttem, végig megyek a Kristen Bell filmeken.
Ja, Arany Málna jelölést hiányoltam.

7 hozzászólás
Yaro

A főszereplő Sarah Marshallt, Én pedig ezt a filmet nem tudom elfelejteni. Régóta kedvenc. Minden különcségével, keserédes pillanatával. A szereplők szerethetőek, még az az átkozott Sarah Marshall is. Süt a filmről, hogy imádták a szereplők is forgatni.

Cholito

A kedvenc műfajom a romantikus vígjáték, azért kezdtem el nézni. Meg kicsit a címe miatt is. De csalódás volt. Nem kötött le annyira, mint vártam. Elég unalmasra sikerült.

LoneWolf 

Nem voltam már gyerek ugyan, mikor először láttam, de engem először sokkolt benne a meztelenkedés és a „rengeteg” szex. Persze a sztori, a poénok, a remek szereposztás, meg persze a Jason Segel (Marshall – Így Jártam Anyátokkal) által a filmbe komponált, kis bábmusical elfeledtette velem eme aprócska kellemetlenséget, ezáltal pedig bátran ajánlom a szórakozni vágyó tagok figyelmébe.

Mr_White 

Nem vicces, csak unalmas. Ha valaki kíváncsi Segel pöcsére, akkor neki tudom ajánlani.

2 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján