Vicky Cristina Barcelona (2008) 128

3 díj · 3 jelölés

A két amerikai barátnő – Vicky és Cristina – Barcelonába érkeznek egy hosszú vakációra. A józan és jegyben járó Vicky a katalán kultúrát tanulmányozná és nem akar kalandokba bonyolódni. A szertelen Cristina viszont a boldogságot és az élet értelmét szeretné megtalálni a maga keresetlen módján,… [tovább]

angol

Képek 11

Szereposztás

Rebecca HallVicky
Scarlett JohanssonCristina
Javier BardemJuan Antonio
Penélope CruzMaria Elena
Patricia ClarksonJudy Nash
Kevin DunnMark Nash
Chris MessinaDoug
Christopher Evan Welchnarrátor
Julio PerillánCharles
Pablo SchreiberBen
Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Szeszj

Nem tudom nekem nem tetszett, unalmas volt, pedig az elején még elment, mondjuk úgy hogy még azt is megmondom hogy érdekes, de aztán annyira nem történik semmi. Azt hittem hogy a film felénél már a végén tatok de aztán kiderült hogy még a fele vissza van. Mondjuk a vége nem is volt olyan rossz.
A szereplők jók voltak, Scarlett Johansson és Javier Bardem jók voltak, próbálták menteni a menthetetlent.
A táj gyönyörű volt, a szép Spanyol tájak! :))
Egyszer nézhető volt, többször nem nagyon akarom.

deardurr

A most megnézett Woody Allen filmről – Éjfélkor Párizsban- jutott eszembe ez a kellemetlen emlékű film, aminek semmi értelmét nem láttam. Olyanok ezek a filmek, mintha a híres színészeket a rendező nyaralni hívná, ezért azok a filmben meg sem erőltetik magukat. Így aztán a néző, vagyis én, azt látja, hogy Scarlett Johansson affektálva kerüli a kamerábanézést egy-egy „heves” vita alatt. Jajj!

Little_Monster 

Meglepő módon a szösszenetnyi leszbikus jelenet miatt néztem meg, és hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem érte meg ennyit várni rá, hiszen 2 másodpercnél nem volt több. A folyamatos narrálás kifejezetten idegesített, és hiába tartottam nagyra egykor Woody Allent, az ilyen próbálkozásaival pont az ellenkezőjét bizonyítja. Persze Penélope és Scarlett igyekszik nagyon csábító lenni, ez néha még sikerül is, de a „mindenki szexi és szexuálisan felszabadult” alapötletből annyi mondanivalót se hoznak ki, ami egy rövidfilmet megtölt, nem hogy 96 percet.

1 hozzászólás
Rhyme 

Meg tudom érteni, hogy miért nem tetszhet a film sokaknak. Látszólag nem szól sok mindenről. Inkább a személyekre teszi a hangsúlyt, az útkeresésre, nem a történetre. Nekem tetszett.

EBrody

Az értékeléseket olvasva nem voltak nagy elvárásaim, talán ezért is tetszett annyira. Fel tudtam oldódni a karakterekben, a gitáros részeken csüngtem, de különben is, ami spanyol, azt csak imádni lehet.

S_B

Kedveltem a karaktereket, a személyiségüket és a problémáikat is.

brena

A táj olyan szép volt:))És Javier Bardem…:)Amúgy uncsi…


Népszerű idézetek

Tiko

Vicky: Szóval mesélje már el hogy az apja miért nem adja ki a verseit!
Juan Antonio Gonzalo: Hát csak mert ő gyűlöli a világot és a maga módján így áll bosszút rajta, hogy csodás verseket költ de aztán megfosztja a közönségét tőlük.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján