Lélekben táncolok (2004) 16

Inside I'm Dancing (Rory O'Shea Was Here)
104' · ír · dráma

Rory O'Shea egy huligán, egy örök lázadó. Élete tragikus fordulatot vesz, amikor izomsorvadása miatt az egyik dublini intézetébe kerül. Itt találkozik Michaellel, akit szélütés ért. A fiatalember beszéde a betegsége miatt szinte teljesen érthetetlen környezete számára. Különös kapcsolat alakul… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

James McAvoyRory O'Shea
Steven RobertsonMichael Connolly
Romola GaraiSiobhan
Brenda FrickerEileen
Alan KingTommy
Ruth McCabeAnnie
Gerard McSorleyFergus Connolly
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Banditaa 

Én ezt nagyon szerettem. Mozgássérült emberekkel még nem dolgoztam, ebből a szempontból nem tudom megítélni a filmet, de a karakterek nagyon szerethetőek. Az Independent living és a Personal assistantek témájáról beszélt novemberben Tom Shakespeare a fogyatékosságtudományi konferencián, örülök, hogy ennek kapcsán film is készült.
Ugyanakkor értem, hogy a fogyatékossággal élő személyek számára miért problematikus, hogy ép színészek alakítják ezeket a karaktereket, én viszont örülök, hogy James McAvoyt ilyen szerepben is láthattam.

Barbella

Remek színészi alakítások, és szívhez szóló történet, amit a karakterek tesznek élettelivé és vagánnyá. Kár, hogy viszonylag ismeretlen a film. Megérdemelné, hogy többen megnézzék.
Azon kevés filmek egyike, amiről azt érzem, hogy adott valamit.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján