Látlak (2018) 5

I Still See You
98' · amerikai · thriller 16

A tizenhat éves Ronnie Calder minden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával”, vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati… [tovább]

magyar

Szereposztás

Bella ThorneVeronica Calder
Dermot MulroneyAugust Bittner
Richard HarmonKirk Lane
Louis HerthumDr. Martin Steiner
Hugh DillonMathison
Amy Price-FrancisMrs. Calder
Sarah ThompsonJanine
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 113


Kiemelt értékelések

RubySaw 

Bella Thorne-tól eltekintve ez egy nagyon jó film. A sztori, ahogy kibontakozik, és megtudunk mindent. Nem is gondolnánk, hogy a szexi tanár bácsi egy genyó.

Junchi

Frissen hazavágódván a moziból azt kell mondjam, ez egy jó nagy adag f*s. Még mázli, hogy úgy nyertem a jegyet egy játékban, bár senki nem volt olyan bátor, hogy eljöjjön velem, és a saját jegyéért még fizessen is.

Látszik az egész filmen, hogy volt egy koncepció, amit a maga suta és zavaros módján ugyan megalkottak, de minden máshoz már nem maradt energia. A karaktereket láttuk már 320-szor (a Veronicát játszó Bella Thorne-on meg miért is erőltették a két kiló sminket?), a sztorivezetést 321-szer, a fordulatokat meg ki sem merem már írni, mennyiszer. Mondjuk még ezek mellett is lehetett volna egy erős közepes a verdikt, de ha ehhez még hozzávesszük a nem egy rettenet kínos jelenetet (például a plot device zsenigyerek, meg az áltudományos szövege… jah, mert akkor miért is nem élnek ezzel a technológiával máshol, mások is??), akkor az eredmény egy gyenge 4/10-nél nem lesz több. Nálam legalábbis.

A vége meg WTF? Hogy tudta spoiler

Aliza

Ez a film jó, úgy, ahogy van. Egyedinek találtam a sztorit, és szépen levezették. A vége csavaros volt. :)
Ha valaki igazán odafigyel, akkor megérti a „furcsaságokat” is. A spoliert inkább kihagyom. Aki megnézi, az ne egy szokásos nagyon ijesztgetős szellemhistóriát várjon. Nem ez a lényege.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján