Kedvencelte 1

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát nem volt annyira rossz, de annyira jó sem. Kiszámítható volt, a szereplők jórészt felejtősek, a sztori egy kissé uncsi, lehetett volna kicsit érdekesebb és izgalmasabb is. spoiler Kicsit többet vártam volna, de azért mégsem volt olyan rossz film, de még így is csak egyszer nézhetős.

Ascyra 

Nagyon sok potenciállal bíró, nagyszerű, a főszereplő hölgy részéről lerakott színészi játékkal, pocsék forgatókönyvvel. Az alapötlet nekem nagyon tetszik, sőt a figurák is, aztán az egész ellaposodik és nagyon igyekszik a béna tinihorrorokat leutánozni (sikerül neki), ezért egyáltalán nem lesz sem horrorérzéete, sem egyedisége. Kár érte, az eleje nagyon tetszett, a többi említésre sem érdemes. Én megbántam, hogy pont erre lőttem rá a vasárnap délutánom egy részét. Ne tegyétek, ha rám hallgattok!

1 hozzászólás
Bunney 

Nem kezdődött ez olyan rosszul. Kicsit Sikolyos, kicsit Pretty little liars… De aztán egyre idegesítőbb lett. Ment a találgatás, nem tudtam ki a gyilkos, de a végére már annyira nem is érdekelt :)) Egyre uncsibb lett számomra :/

dulkap 

A Félelem utcája trilógia és ezután be kell látnom, hogy a mai tini-horrorok nem nekem valóak. Unalmasak, sablonosak, közepes színészek és nulla atmoszféra. Ezek a jelzők nagyjából le is írják ezt a filmet számomra. (De jó lenne újra látni egy stílusos slasher filmet, karizmatikus gyilkossal.)

Peter_Parker 

Remek adaptáció, sokkal jobb, mint az alapjául szolgáló regény, a (főleg dramaturgiai) hibák nagyját kiküszöbölték. Bár a gyilkos kiléte nem nagy szám, maguk a gyilkosságjelenetek jól sikerültek, és kellemesen véresek.
Nem váltja meg a világot, nem egy Sikoly, de szórakoztató tinislasher. (Ez az alzsáner pedig a szívem csücske.)

a_girl92 

nem volt olyan rossz, igaz ijesztő egyáltalán nem volt bár azt már megszoktam h manapság nem tudnak horror filmeket csinálni olyat amin tényleg meg is ijedsz. A netflixes filmektől nem feltétlenül szoktam elragadtatva lenni de ez egynek jó volt és nem is telefonoztam közben ami nálam jó pontot jelent :D. Nyilván nem életem filmje meg nem kerül be a kedvenceim közé, de jó volt (:

farkasbetti

Annyira sajnálom, hogy ilyen filmek születnek ebben a műfajban. A végén amikor felfedi magát a gyilkos az egy vicc volt és az indok a tette mögött még nagyon vicc és az is ami a vége a filmnek….
Annyira fejlett ma már a technika olyan jókat lehetne csinálni horror műfajba, de ezek nekem olyan nevetségesek inkább, mint félelmetesek.


Hasonló filmek címkék alapján