Bűvölet (1996) 86

The Craft
101' · amerikai · fantasy, thriller, horror 16

Ez a négy lány más, mint a többiek. Magányosak, csak egymásra számíthatnak. Azután rájönnek, hogy van még egy erősségük: a bűvölet. Kitanulják a fekete mágia tudományát, és fokozatosan próbálgatják, mire képesek. Fiúcsábítás, lánybosszú, apróbb bűbájosságok. De nincs megállás. Az öröm, a játék… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Robin TunneySarah Bailey
Fairuza BalkNancy Downs
Neve CampbellBonnie
Rachel TrueRochelle
Skeet UlrichChris Hooker
Breckin MeyerMitt
Christine TaylorLaura Lizzie
Assumpta SernaLirio
Cliff De YoungMr. Bailey
Helen ShaverGrace Downs

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

theodora 

Kár, hogy tiniként nem láttam korábban ezt a filmet – most se volt rossz, voltak benne meglepő fordulatok. Meg fogom majd nézni a 2020-as adaptációját is, szerintem az még jobban fog tetszeni! :)

LeaIris2001

Az a baj, hogy a kilencvenes években nagy népszerűségnek örvendtek az ilyesfajta tinifilmek. Valahogy én valami többre számítottam, legalább egy kicsivel, mint kliséhalmazokra, borzalmas CGI-ra, és egy unalmas, vontatott sztorira.

kkata76 

Először is, tök jó zenék vannak a filmben. Másodszor: tele van ismerős arcokkal, ott van mindjárt Neve Campbell a Sikoly sorozatból, meg Skeet Ulrich, hol is láttam? Ja, igen, a Sikolyban… (éreztem, hogy ismerős a srác valahonnan, de nem értettem, hogy mért volt kapásból ellenszenves).
A film szerintem nagyon jó, kimondottan tetszett.

Banditaa 

Ez nekem anno kimaradt, pedig még mai szemmel is jó film. (Megnéztem a remake trailerét, na az katasztrófálisnak néz ki…) A zenék nagyon tetszettek, a színészek is nagyon rendben voltak (helló, Skeet), a sztoriban ugyan voltak lyukak, de semmi zavaró. Abszolút nézhető még 2020-ban is.


Hasonló filmek címkék alapján