Kedvencelte 2

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Coralie 

1. évad 7/10:
Érdekes sorozat, jó alapötlettel. Tetszett, hogy egy kicsit megismerhettem a brazil folklór néhány teremtményét is. Aki szereti az olyan fantasyt, amiben a természetfeletti keveredik a városi emberek világával, annak érdemes megnéznie. Sajnos a vége lezáratlan, talán lesz folytatása.

2. évad 5/10:
Sajnos még az elsőnél is gyengébb lett. Nem nagyon tudtak mit kezdeni a készítők a folytatással, legalábbis ezt éreztem. Bár az évad új története kerek egész lett, de elég zagyvának hatott. Voltak benne új lények, mégsem sikerült izgalmasan kihasználni a képességeiket. Gyanítom további folytatás nem lesz. Ez a sorozat továbbra is inkább azoknak lehet érdekes, akik amúgy is érdeklődnek a dél-amerikai hiedelemvilág iránt.

Imoran 

Várom a folytatást, kíváncsi vagyok milyen lénnyé vált végül Eric. Annyira mondjuk nem volt látványos, de nagyon tetszett a legendák és „valóság” keveredése. Amikor a szirén énekelt, engem is elbűvölt, muszáj megtalálnom azt a dalt :)
UPDATE: a dal címe Sangue Latino, millió egy verzióban fent van a neten, már csak a filmben elhangzott pontos verziót kell levadásznom Jessica Córestől :)


Hasonló filmek címkék alapján