365: Woonmyungeul Geoseureuneun 1nyeon (2020–2020) 5

365: Repeat the Year / 365: One Year Against Destiny / 365 : A Year of Defying Fate · 365 : 운명을 거스르는 1년
30' · dél-koreai · dráma, fantasy, sorozat, thriller, krimi, rejtély 15
1 évad · 24 rész

10 ember, hogy rendbe hozza kisiklott életét egy nem várt lehetőség révén visszautazik az időben – egy évvel korábbra. Örömüket azonban csakhamar beárnyékolja, hogy nem várt események veszik kezdetüket, amik valamennyiüket megfélemlítik…

Ji Hyung Joo hét éve dolgozik nyomozóként. Hogy… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Lee Jun HyeokJi Hyung Jo
Nam Ji HyunShin Ga Hyun
Yang Dong GeunBae Jung Tae
Kim Jee SooLee Shin
Kim Ha KyungSo Hye In
Lee Shi AhSeo Yeon Soo
Sung HyukKim Dae Seong
Ahn Seung KyoonGo Jae Young
Yoon Joo SangHwang No Seob
Im Ha RyongChoi Kyung Man

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Shad 

Noh ez nekem most tetszett és jól esett:) igazi nyomozós sztori, ahol indulunk egy alap ötlettől tíz vadidegen társaságában, ahol én már az első perctől kétkedve néztem, ahogy ezek olyan könnyen beleegyeztek a Resetbe és egyik sem gondolkozott el miért ők? és semmi ellenszolgáltatás nélkül? végig lekötött, folyamat téziseket állítottam fel, amiket többé-kevésbé be is buktam:D bár végig pörgött úgy érzem ez a 24 rész pont elég volt a story számára, több csak kárt tett volna benne:) Karakterek fogjuk rá rendben voltak, ,színészek is:)Néha a csajt megvertem volna olyan értelmetlen hisztiket csapott, de a következő pillanatban megmutatta az éles eszét és rögtönző képességét és már el is felejtettem a drámázását:P
Kinek? Nem véres, szóval bár történnek bűnesetek és vesztünk el nem kevés embert, mégsem érezni a depis hangulatot. Inkább csak egy izgalmas nyomozást lát az ember:) Romantika nulla, úgyhogy aki arra vágyik, ne ebbe kezdjen bele:)

3 hozzászólás
dalmushka 

Nem titok, hogy Nam Ji Hyun ay egyik kedvenc színésznőm szóval mikor meghallottam, hogy ő lesz a főszereplő ebben a drámában ami egyben időutazos dráma(!!) is azonnal varolistara tettem de sajnos ez a dráma nem lett a kedvencem. Már az első résztől kezdve valahogy nem annyira éreztem magaménak ezt a drámát és sajnos ez nem nagyon változott. Az ötlet nagyon jó volt de a kivitelezés nem annyira jött be. Úgy éreztem túl sokat akarnak, minél több csavart de ettől már-már túlzsúfolt volt és egy idő után már unalmassá vált. Több dolog a végén megmagyarázhatatlan maradt és a gyilkos motivációját se éreztem annyira nagyon felépitettnek. A színészek nagyon jók voltak és a főszereplők között sok kémia volt de megértértem, hogy nem volt benne romantikus szál. Szóval kissé csalódott vagyok mert voltak benne nagyon jó dolgok de kevesebb néha több.

Aprile 

Az időutazós sztorikat egyszerűen imádom, így nem volt kérdés, hogy hamar sort kerítek erre a sorira, és nem kellett csalódnom, remek darab volt, bár szuperlatívuszok helyett többnyire a 'kellemes' és 'kedélyes' szavakat tudom használni rá.

Kellemes történet volt, időutazós műfajban is érdekesnek – bár jobban átgondolva kissé következetlennek – mondható alapötlettel, ami szinte végig nagyon felhasználóbarát és kedélyes módon haladt. Egyszerűen barátságos és vonzó volt az egész, hiába történtek azok az események, amik, véletlenül sem volt fojtogató a dorama légköre. Nem nyomasztotta a lelkem, inkább egy könnyedebb nyomozós-misztikus darabnak mondanám, ami >kellemes< kíváncsiságot szült bennem. Emiatt mindig örömmel vártam a következő részeket, mert izgalmasnak izgalmas volt, bár nem úgy, hogy pumpáljon a vér tőle az ember fejében, és kidagadjon a homlokán az ér. Viszont a krimiimádóknak nagy eséllyel nagyon fog tetszeni, hiszen nyomoznivaló akadt benne bőven. Folyamatosan gyártottam magamban én is a téziseket arra nézve, hogy mi történik, hogyan történik, ki az elkövető, de ezt a szálat viszonylag egyszerűen ki tudja találni az ember. Voltak persze, olyan fordulatok benne, ahol elnyújtva szánkázott ki a számon fennhangon, hogy „baaaaassssszzzuuuuuuuus”, de végül mégsem éreztem olyan kerek egésznek a dolgot… Remek a kémia a karakterek között, bár a színészi játék nem kiemelkedő, de szuper csapatot sikerült összeválogatni, így az ember nagyon tud drukkolni azokért, akikért kell. Viszont nem minden kérdésre kapunk egyértelmű választ, nincs minden válasz kellően kidolgozva, és így valahogy fékezetten habzik a dolog… mégis szerethető az egész, és nem tudja az ember igazán elmarasztalni. A sori nem ült le, folyamatosan mozgásban volt, ennek ellenére nem éreztem elég kakaót benne, és a kérdésre, hogy megnézném-e újra, a válasz egyértelmű nem lett. Számomra ez egy egyszernézős, kellemes, kedélyes, izgalmas, de nem kiemelkedő sorozat lett.

Összességében tetszett az alapsztori, és tök jól sikerült a megvalósítás, mégsem tudok rá 10 csillagot adni, mert a vége össze lett kissé csapva, és tartalmasabb, kiélezettebb lehetett volna, ha 16 részt szánnak a sztori kibontására. Viszont annyira szerethető volt az egész, hogy 8-ast nem adnék rá. A betétdalai is szuperek voltak. Szerettem, élveztem, de az izgalomtól térdre borulós ingerküszöbön nem érte el.


Hasonló filmek címkék alapján