Lánybúcsú (2012) 124

Bachelorette
87' · amerikai · romantikus, vígjáték 16

Becky hamarosan férjhez megy a jóképű barátjához, Dale-hez. Úgy gondolja, hogy az erősebb nem képviselőjéhez hasonlóan neki is kijár egy lánybúcsú. Össze is trombitálja az egykori középiskolai barátnőit. Közülük Regan titokban meg van sértődve, hogy nem ő kelt el először a lánycsapatból. Gena az… [tovább]

magyar

Szereposztás

Kirsten DunstRegan
Rebel WilsonBecky
Lizzy CaplanGena
Isla FisherKatie
Andrew RannelsManny
Hayes MacArthurDale
Kyle BornheimerJoe
James MarsdenTrevor
Adam ScottClyde
Ann DowdVictoria

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

kiruu 

Tekintsünk el attól, hogy ez a film ritka szar. De annyira szar, hogy nem is jó. Mert van az a film, ami rossz, de élvezed. Ez nem az. Rossz, és nem is élvezed.
Viszont az, hogy még rohadt fontos dolgokat ilyen szörnyen kezeljen, az hihetetlen. Jegyzetelnem kellett volna közben.
Alapból, ez barátság? Két drogos kurva, egy önbizalomhiányos és féltékeny unókatestvér, meg egy dagadt csaj. Akik titkolóznak egymás előtt, és hárman a dagadtat kibeszélik folyamatosan. Azért, mert egy normális pasi akarja elvenni. Mert ugye egy dagadt nőhöz nem mehet hozzá egy normális nem dagadt pasi. De azért álszenteskednek, jópofiznak, meg elmennek az ominózus lánybúcsúra, amin jól beszívnak. És innentől kezdve történelem.
A pasi karaktereket említeni sem merem. Trevor.. asz eszem megáll. Bulimia, hánytatás, abortusz, drogproblémák, öngyilkosság. Ja, ilyen egyszerű témákat boncolgat ez a szar, miközben poént csinál belőle. Ha csak egyszer mosolyogtam volna egy kicsit. Ez egy nyomorult vígjáték, ami rohadt komoly dolgokat szar viccként kezel. Ja és elvileg romantikus. Melyik része? Amikor Trevor megdugja a szőkét a mosdóban? Vagy, amikor a vörös totál beszívva csak f*szt akar magába?

blackbeakwitch 

87 percnyi szenvedés. Csak a színészek miatt néztem meg és még mindig nem értem hogy adhatták a nevüket ehhez, de legalább ők még próbálkoztak.

AniTiger 

Ez rettenetes volt. Ennyi defektes balféket?! Ennyi üres, semmitmondó, üres karaktert. Ráadásul egyetlen szerethető porcikájuk nem volt…
Ráadásul egyébként jó kis színészekkel hozták össze ám ezt a förtelmes esküvő-paródiát! >.<

#idegbajos

Fufukaaaa

Borzalmas volt. Ha ilyen barátnőim lennének, akkor még a magányos élet is jobb választás volna…

Pandalány

Uhh…ez a film. :/ Pedig mióta keresgéltem a neten, hogy meg tudjam végre nézni. De egyszerűen nem erre számítottam.
Szerettem volna valami klassz, csajos, egyszer nézős vidám filmet. Nos, az addig oké,hogy ez egyszer nézős marad, és csajos, de ugyanakkor semmi maradandót nem adott. Még csak azt se mondanám, hogy igazán vicces volt & fenemód jól szórakoztam. Pedig annyira jópofának tűnt a trailer alapján.
A három csillagot az alábbiakra adtam: New York, a dal, amit Jennáék hallgattak (és a HIMYM-ben is szerepelt ♥), és a színészek. Mert az utóbbiak miatt érdekelt igazából a film. Arról ők nem tehetnek, hogy ilyen pocsék volt a forgatókönyv.
Csalódtam sajnos, nem erre számítottam.

6 hozzászólás
MHAlexa 

Hát ez egy jó nagy katyvasz volt. Igazán semmiről sem szólt.De pont így a jó.

Dombi_Petra 

Annyira irritál ez a film. Mondjuk érdekes, mert alapjáraton nem szeretem, kiráz tőle a hideg, de akárhányszor megy a tv-ben, mindig megnézem újra.
Egyrészt furcsa, mert megszoktam, hogy a legtöbb ilyen film a legénybúcsúról szól. Az valahogy élvezetesebb. Itt a szokásos hülyeségeket csinálták a csajok. Kiborulás, féltékenység, hiszti, pia, fű, hányás, pletyka stb. Becky karaktere ki**szottul idegesített, nem tudom megindokolni mért. Katie-t viszont bármennyire is idegesítővolt úgy megkedveltem. :D A közös night klubbos jelenetek tetszettek nagyon, jót tettek a filmnek a fiúk. Összességében nézhető film, ha elpusztítod az agysejtjeid előtte :D

Corvus_CoRex 

Csak azért szenvedtem végig, hogy tiszta lelkiismerettel mondhassam el, hogy ez akkora egy bélsár! DX

Már az elején éreztem, hogy xar lesz, de mondom azért adok neki esélyt. De egyre csak fosabb lett. Ilyenekkel van tele, hogy: kokós picsák, hisztis picsák, neurotikus picsák, sipákolós picsák, gyenge elméjű picsák, picsa picsák… komolyan, egyetlen szereplő nem volt, aki legalább egy kicsit szimpatikus lett volna. A folyamatos üvöltözésük elállta a fejem, szóval ha volt is benne poén, mert ez elvileg valahol vígjáték akart lenni, rohadtul nem vettem észre, mert zúgott a fejem a magas női hangon való sipítozástól. Komolyan, esküszöm, ezzel a filmmel vallatni lehet! Sőt, gyilkolni! Egyszerűen förtelem. Ahogy az egyik szereplő volt szíves mondani benne: azt hiszem, mindjárt hányok… na én ezt éreztem egész idő alatt. :s

Mdomi99

Többször láttam már de ha adják a tvben szívesen megnézem.Jó film bár kicsit kiszámítható a vége.:)


Hasonló filmek címkék alapján