Krypton (2018–) 13

Superman a Kryptonról érkezett, apja a bolygó pusztulása előtt küldte a Földre. Azt viszont senki sem tudja, mi történt előtte. Két generációval korábban Seg-El az unokáját, a leendő Supermant fenyegető összeesküvés ellen veszi fel a harcot.

angol

Képek 8

Szereposztás

Cameron CuffeSeg-El
Georgina CampbellLyta-Zod
Ian McElhinneyVal-El
Elliot CowanDaron-Vex
Ann OgbomoAlura-Zod
Shaun SiposAdam Strange
Wallis DayNyssa-Vex
Aaron PierreDev-Em
Rasmus HardikerKem
Blake RitsonAgykeselyű / Rao hangja

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

justafangirl

Első két rész alapján azt kell mondjam, nem is rossz, pozitívan csalódtam. Kíváncsian várom a folytatást. :D

Kemiviki 

1. évad: Egyszerűen fantasztikus lett! A kezdeti nehézségeken átlendülve egy nagyon jó, izgalmas és meglepő sorozattá fejlődött.
Nagyon jó volt a megvalósítás! A Krypton cseszett jó lett, Brainiac hajója félelmetesen brutálisan király, arról a bizonyos illetőről meg ne is beszéljünk aki majd jól seggbe rúghatja Zod elszállt hátsóját.
A színészekre szerintem nem lehet panasz, bár néha Seg(gel) furcsa arcokat tudott vágni. A női szereplők is királyak voltak, bár a végére Lyta-nak elment az esze szerintem. Elérte hogy Nyssa párti legyek.
Tűkön ülve várom a következő évadot, de oly messze van még az :(
Ui: Nem értem egyszerűen hogy állhat ilyen alacsony százalékon.

1 hozzászólás
LukeSkywalker 

Baseball sapka a Kryptonon, avagy a DC Inhumans-e.

Szencsike 

Superman világa nálam megrekedt a Lois és Clark c. sorozatnál. Mikor bejött ez az új sorozat, azt gondoltam, hogy na, még egy lájtos szuerhősös sorozat, de hát egye fene, megnézem. Majd. Valamikor… 2018. június 16-17. végre rászántam magam, és egy egész kellemes sorozatot kaptam. Jó volt a sztori, nem éreztem igazi üresjáratokat benne, jól haladt előre minden. Elégedett vagyok, mert szerencsére egy szórakoztató, nézhető, kellemesen izgalmas sztorit kaptam. Néha kicsit elcsépelt volt a sok bölcsesség miatt, ami elhagzott egy-egy szereplőtől, de hát ez a világ ilyen :) A két csaj közül inkább Nyssa érdekelt, hisz belőle sokkal többet ki lehetett hozni mint az egysíkú Lytából.
Az évadzárás jól sikerült, kellően felcsigázott a zárás, nem tudom, hogy hány évadig lehet húzni, mire eljutnak Jor-El-hez, de remélem, hogy nem fog unalomba fulladni.


Népszerű idézetek

Mentavirág 

Val-El: Remember, Seg. Keep believing in a better tomorrow.

(1. évad, 1. rész)

1 hozzászólás
Kicsicsillag95 

Kal-El, jövőbeli unokám. Ez a történet El-Házáról szól. A végét még nem írták meg, de megtudhatod, hogyan kezdődött. Önfeláldozással, mely elvezetett a győzelemhez, mert El-Háza forradalmat vezetett a szörnyű zsarnokság ellen. A családod története tehát nem halálunkról szól. Hanem arról, hogyan életünk.

(1. évad, 1. rész – bevezető)

Kicsicsillag95 

– Tudod mi a régészet legfontosabb szabálya?
– Fogalmam sincs.
– Nekem se az első félévben otthagytam a főiskolát, de talán olyasmi, hogy ne add fel a keresést.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján