Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

248 tag · 561 karc · Utolsó karc: 2022. január 26., 21:53 · Bővebben


Kedvencelte 3

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

elentiya 

Első két rész alapján azt kell mondjam, nem is rossz, pozitívan csalódtam. Kíváncsian várom a folytatást. :D

LoneWolf 

Majd két évad után kellemes meglepetés. Meglepően fordulatos történet, rengeteg ismert DC karakterrel, (Doomsday, Lobo, Brainiac, Zod, Adam Strange, stb.) kik szerencsére nem csak néző csalogatásnak vannak jelen és többnyire szépen kifejtett háttérsztorit kapnak, emellett pedig a főbb szereplők karakterfejlődésére sem lehet panasz. Furcsa módon, hiába SYFY produkció, mint az elején is említettem, már a 2. szezont tapossa, (Ami már eleve nagy szó, egy olyan csatornánál, ami előszeretettel kaszál szinte mindent.) s a minőség továbbra is korrekt, hisz TV szériához mérten látványos maszkokkal és vizuális effektekkel (lásd. Kandor ábrázolása, Doomsday jelenetei, Brainiac kinézete és hajója.) mutatják be Krypton múltjának eme eseménydús, pusztulása előtti időszakát.

Kemiviki 

1. évad: Egyszerűen fantasztikus lett! A kezdeti nehézségeken átlendülve egy nagyon jó, izgalmas és meglepő sorozattá fejlődött.
Nagyon jó volt a megvalósítás! A Krypton cseszett jó lett, Brainiac hajója félelmetesen brutálisan király, arról a bizonyos illetőről meg ne is beszéljünk aki majd jól seggbe rúghatja Zod elszállt hátsóját.
A színészekre szerintem nem lehet panasz, bár néha Seg(gel) furcsa arcokat tudott vágni. A női szereplők is királyak voltak, bár a végére Lyta-nak elment az esze szerintem. Elérte hogy Nyssa párti legyek.
Tűkön ülve várom a következő évadot, de oly messze van még az :(
Ui: Nem értem egyszerűen hogy állhat ilyen alacsony százalékon.

1 hozzászólás
Szencsike 

Superman világa nálam megrekedt a Lois és Clark c. sorozatnál. Mikor bejött ez az új sorozat, azt gondoltam, hogy na, még egy lájtos szuerhősös sorozat, de hát egye fene, megnézem. Majd. Valamikor… 2018. június 16-17. végre rászántam magam, és egy egész kellemes sorozatot kaptam. Jó volt a sztori, nem éreztem igazi üresjáratokat benne, jól haladt előre minden. Elégedett vagyok, mert szerencsére egy szórakoztató, nézhető, kellemesen izgalmas sztorit kaptam. Néha kicsit elcsépelt volt a sok bölcsesség miatt, ami elhagzott egy-egy szereplőtől, de hát ez a világ ilyen :) A két csaj közül inkább Nyssa érdekelt, hisz belőle sokkal többet ki lehetett hozni mint az egysíkú Lytából.
Az évadzárás jól sikerült, kellően felcsigázott a zárás, nem tudom, hogy hány évadig lehet húzni, mire eljutnak Jor-El-hez, de remélem, hogy nem fog unalomba fulladni.

Kicsicsillag95 

Nagyon kíváncsi voltam erre a sorozatra. Az előzménysztorik mindig érdekesek, mert új nézőpontot adhatnak az egésznek. Ráadásul Supermanről már annyi bőrt lehúztak, viszont a Kryptonban még bőven van lehetőség. Kicsit felemás érzéseim lettek vele kapcsolatban. Nem volt rossz, csak rövid idő alatt túl sokat akart mutatni. Még nem végeztek egy főgonosszal, de máris ott volt a következő, gyakorlatilag átfedésben voltak. Seg kifejezetten kedvelhető volt, és ki gondolta volna, de Nyssa lett a legjobb női karakter a soriban. Adam Strange jó lett volna, de nem használták ki. Lyta meg a legidegesítőbb. Alapból nem kedveltem a karakterét, (nem bírom a szerelmi szögeket) de a 2. évadban a legirritálóbb is lett (tudom, tudom nem az ő hibája volt, de akkor is). Azért sajnálom, hogy végül kaszát kapott, a hibák ellenére még néztem volna, főleg, hogy rendes lezárása sincs így.


Népszerű idézetek

Mentavirág

Val-El: Remember, Seg. Keep believing in a better tomorrow.

1. évad 1. rész – Az örökség
1 hozzászólás
Kicsicsillag95 

Kal-El, jövőbeli unokám. Ez a történet El-Házáról szól. A végét még nem írták meg, de megtudhatod, hogyan kezdődött. Önfeláldozással, mely elvezetett a győzelemhez, mert El-Háza forradalmat vezetett a szörnyű zsarnokság ellen. A családod története tehát nem halálunkról szól. Hanem arról, hogyan életünk.

1. évad 1. rész – Az örökség
Kicsicsillag95 

– Tudod mi a régészet legfontosabb szabálya?
– Fogalmam sincs.
– Nekem se az első félévben otthagytam a főiskolát, de talán olyasmi, hogy ne add fel a keresést.

Kicsicsillag95 

Adam: – Fel kell szabadítanunk egy bolygót, emlékszel?
Seg: – Megint?

2. évad 3. rész – Will to Power
Kicsicsillag95 

Kem [Seg-nek]: – Nem menthetsz meg mindig mindenkit. Másoknak is cselekedniük kell.

2. évad 9. rész – Blood Moon

Hasonló filmek címkék alapján