Könnyű, mint a pehely (2018–2019) 53

Light as a Feather
22' · amerikai · sorozat, thriller, rejtély !
2 évad · 26 rész

A sorozat Zoe Aarsen Wattpad-es története alapján készült és öt tinilányról, akik egy ártatlan játék természetfölötti következményeit kell, hogy elviseljék. Amikor a csajok elkezdenek olyan módon meghalni, ahogy azt megjósolták nekik, a túlélők megpróbálják kideríteni, hogy kinek a célpontjaivá… [tovább]

angol

Képek 15

Szereposztás

Brianne TjuAlex
Liana LiberatoMcKenna Brady / Jennie Brady
Dylan SprayberryHenry
Haley RammViolet
Peyton ListOlivia
Ajiona AlexusCandace
Jordan RodriguesTrey
Brent RiveraIsaac Salcedo
Katelyn NaconSammi Karras
Adriyan RaePeri Boudreaux

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 112


Kiemelt értékelések

Pnikolett

Nekem kifejezetten tetszett ez a sorozat így 1. évad alapján és szívesen nézném a folytatást is,ha lesz egyáltalán. Gyorsan lehetett vele haladni,hiszen 20 perc elrepül hamar. Érdekes volt számomra, annyira,hogy egy pár napra parkoló pályára került az összes többi sorozat amit eddig néztem,mert le akartam darálni ezt. :)
A vége kicsit ukkmukkfukk ,de egye fene,nem szeretnék fennakadni ezen, gondolom ha lenne következő évad,akkor meg lenne magyarázva,hogy mégis hogy lehet ez. Élveztem,tetszett,szeretném,ha lenne 2. évad :)

2.èvad
Pörgős volt és izgalmas,az tény,de nekem a Peris vonal már nem igazán tetszett,a misztikum meg lóg a levegőben… meglátjuk :)

Rahenys

Elég kiszámítható sorozat, viszont vannak benne olyan részletek, amik megleptek.
Könnyen ledarálható sorozat, a 23 perces részeivel, nem is bántam meg, hogy a mai napom egy részét rááldoztam. Nem volt rossz, sőt, nekem tetszett.
De szerintem itt be is kellene ezt fejezni, spoiler

2. évad: Borzalom. Felesleges időpazarlás volt a részemről, de ha valamit elkezdek, rendszerint be is fejezem. A sztori már kezdett lapossá és unalmassá válni. Reménykedem benne, hogy nem csinálnak harmadik évadot, mert semmi értelme.

bornerbianca

Hát ez most teljesen betalált, egy nap alatt le is daráltuk az eddig kint lévő részeket.
A sztori nekem nagyon tetszett, bár egy-két kérdést elég rendesen nyitva hagytak.
Az elgondolás nagyon jó, de arra nem igazán kaptunk választ, hogy ez az egész honnan ered, mi értelme… A színészek egytől egyig nagyon szimpatikusak voltak, bár nekem a kedvencem Violet…. hogy az a csaj mennyire tudta kavarni a sz*rt folyamatosan :D

2. évad: Nagyon sokáig húztam az időt, hogy végül folytassam-e, mivel a második évad eleje nagyon lapos volt, a szereplők részéről hatalmas hibákkal spoiler. Végül nem bántam meg, ez az évad végre megválaszolt minden kérdést, amit az első nyitva hagyott. Viszont én bízom benne, hogy nem folytatják… ez így volt kerek egész, kár lenne tovább erőltetni újabb játékosokkal.

Ekesgyb

Jó, akkor most jelentsék be a második évadot. De azonnal.

Szencsike 

Izgalmas volt, bár kiszámítható néhol a történés. Nagyonjól felépítették a sorozatot, Violet személyét különösen érdekesen bemutatták, nem lehetett tudni, hogy most mihez is kellene kezdeni vele: szeressük vagy épp utáljuk… Tinisorozat mivolta ellenére nem volt idegesítő a „tinisége”: jó volt, nagyon könnyen darálható, van egy feszültség, ami leköti a nézőt. Nem tudom, hogy lesz-e második évad, igazából ezt itt és most pont így kellene lezárni, mert csak önmagát fogja ismételni a sorozat, és nagyon kár lenne érte.

kovikinga99

1.évad: Érdekes volt, bár egy kissé unalmas is. Nem is unalmas, inkább vontatott. Egyik kedvenc karakterem Henry spoiler. Illetve Candace volt. Violet, na meg ez az „átok” viszont nagyon beteg volt. Kíváncsi leszek a következő évadra.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján