Kipörgetve (2017) 13

Overdrive
96' · francia, amerikai · akció, thriller 16

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Scott EastwoodAndrew
Freddie ThorpGarrett
Ana de ArmasStephanie
Gaia WeissDevin
Clemens SchickMax Klemp
Simon AbkarianJacomo Morier
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Törpilla 

Hogy én ennek a filmnek, hogy örültem. :D Még mindig nagyon bírom a szexi Scott Eastwood-ot, de Freddie Thorp milyen cuki pasi. :) A sztori már rég lerágott csont, de nekem tetszett, a látvány sem utolsó, és az autók is jók. Jó volt, jót szórakoztam, nevettem, és Párizs csodás hely. :)

NaNa_88 

100% popcorn mozi.
Plusz egy csillagot adtam neki, mert a látvány nagyon tetszett. Sajnos már túl sok ilyen filmet láttam ahhoz, hogy a történet meg tudjon lepni. A karakterek se hoztak újat. Helyenként kínos mondatok hagyták el a szájukat és klisékben fürödtünk. Nyeremény jeggyel néztük meg, így lényegében egy fél mozijegy áráért tekintettük meg. Annyiért megérte. Igazából azt kaptam amire számítottam. Semmi komoly, szájtátós kikapcsolódás. Scott Eastwood „reklámokkal” tűzdelve. Életemben nem láttam még ennyi közelit róla. XD Amiért meg akartuk nézni, azt megkaptuk. :)

agi89 

Akiért megnéztük moziban ezt a filmet:
Scotty boy

Ez is igazi popcorn mozi. Olyan aminek semmi más célja csak hogy szórakoztasson. Az elvárásaim maximálisan teljesítette.
Tényleg nem sok újat nyújtott a többi autós-üldözős filmhez képest.
Ja de. Scott gyönyörű szemeit igazán közelről. Széles vásznon… *-*

brittta 

Elég gyatra volt, de egynek elment. Nagyjából. Úgy, ahogy.

Czkitty

A történet semmi újat nem adott, viszont látványos volt. #és nem csak a kocsik…pedig amiatt mentem#


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján