Kimi (2022) 67

Zoë Kravitz által alakított Angela agorafóbiás. Egy a közelmúltban történt súlyos incidens miatt nem mer kilépni a lakásából, de munkáját tekintve nem is szükséges. Ő ugyanis hangstream-elemző (voice stream interpreter), a Kimi nevű virtuális asszisztens által nem értett hangfájlokat elemzi és… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Jaime CamilAntonio Rivas
Zoë KravitzAngela Childs
Erika ChristensenSamantha Garrity
Robin GivensAngela édesanyja
Rita WilsonNatalie Chowdhury
Devin RatrayKevin
Jacob Vargas
Charles Halford
India de BeaufortSharon
Emily KurodaDr. Burns

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát izé, khm… erre a filmre nincsenek szavak… Annyira gagyi az egész, a szereplők felejtősek, a sztori annyira borzalmas, hogy már az elején arra gondoltam, hogy leállítom és keresek mást a HBO Max-en, mert ez annyira sz.r, hogy csoda, hogy végignéztem egyáltalán. XD A mazochista énem rettentően élvezte ezt a kínzást, mert hitt a h…e fülszövegnek, hogy talán ez egy jó thriller film lesz, de a vége oltári nagy csalódás lett.

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Hát ezt most inkább hagyjuk… Lehet, velem van a baj, de nagyon nem jött be. A leírása fogott meg és éppen ezért sokkal jobb filmet vártam ennél…. A film egyetlen pozitívuma az a kb két percnyi Dolmány Attila akcentusus hangja. Az viszont nem a filmnek köszönhető, hanem a szinkronnak. Szóval ez sem tudja megdogni a csillagozást.

4 hozzászólás
BeL1eVe 

Soderbergh filmje nem akar túlzottan eredeti lenni, vagy fordulatokkal traktálni. Szimplán izgalomban tartani és szórakoztatni akar, és ezt biztos kézzel, stílusosan teszi. Ehhez jön a dinamikus operatőri munka, a hangokkal való frappáns zsonglőrködés, a jól csengő zene és persze Zoë Kravitz természetes, remekbe szabott játéka. Szög egyszerű, de masszívan lendületes 90 perc.

L_Reggie 

Igazából érdekes volt az alapfelállása a filmnek. Semmi új, de közben tetszett hogy próbálták tényleg mai filmnek megcsinálni, pl.: a maszk hordás. És jó hogy azért felhívták a figyelmet arra a digitális veszélyekre amiket a Ciri és társa jelentenek. Néhol eléggé ellaposodott, és azért annyira nem volt fordulatos a cselekmény. A főszereplőt is bírtam, jól volt bemutatva, Zoë Kravitz-et pedig szeretem.

SunflowerSz 

A leírás alapján egy picit azért jobbra számítottam, de az alapöltlet nem volt rossz. Rövid, szóval gyorsan elmegy vele az idő, de nem egy nagy durranás maga a film.

STVN 

Soderbergh rendezéseit nagyon kedvelem, ez is egy telitalálat, annak ellenére hogy ebben is előferdülnek szörnyű klisék. Néhol úgy éreztem, mintha a Nikita-t nézném (nem tudom miért, pedig semmi köze a két műnek egymáshoz). Teljesen korrekt alakításokkal megvalósított, majdnem remekmű ez. Csak ajánlani lehet.

Kontra_Judit 

Nagyon bejönnek az ilyen típusú filmek, ahol a technika játssza a főszerepet. Na meg egy vagány csaj. Jó fej volt a spoiler szomszéd, Kevin.

Póni 

Elég rövid, és az első felét még untam is…


Népszerű idézetek

Ódor_Endre 

– Thanks, Darius.
– Anything for you, Hotness.
– You can't say that shit anymore, Darius.
– Ah, this is Romania. MeToo is like 50 years away.

nerdy7 

Miért kell mindennek a legjobbnak lenni? Miért nem elég a jó?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján