Kiképzés (2001) 68

Training Day
120' · amerikai, ausztrál · akció, krimi 15

1 díj · 2 jelölés

Alonzo Harris (Denzel Washington) a kábítószer-osztály nyomozójaként úgy él a körzetében, mint egy középkori hadúr: kegyetlen, igazságtalan, gyors és veszélyes. Hisz benne, hogy ezt a leckét kell továbbadnia a rábízott kezdő rendőrtisztnek (Ethan Hawke) is. Első közösen szolgálatban töltött… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Denzel WashingtonAlonzo
Ethan HawkeJake
Eva MendesSara
Tom BerengerStan Gursky
Scott GlennRoger
Dr. DrePaul
Snoop DoggBlue
Harris YulinDoug Rosselli
Raymond J. BarryLou Jacobs
Cliff CurtisSmiley

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Denzel Washington korunk egyik legnagyobb színésze.
A Kiképzés igazi jutalomjáték a számára.

Los Angeles valódi, brutális arcát mutatja meg a Kiképzés, ahol olyan helyek vannak, ahová még a rendőrök se mernek bemenni, mert nagy valószínűséggel nem jönnek ki élve.
Mit tenne meg egy fiatal rendőr, hogy bejusson a nagymenő kábítószeres csapatba? Bármit? Vagy vannak határok? Jake-nek a kiképzése napján választania kell: alkalmazkodik az új, szürke világhoz, amit Alonzo, a felettese megmutat neki, vagy sem.
Kőkemény film egy kőkemény emberrel a főszerepben. Denzel Washington döbbenetesen autentikus alakítást nyújt, egyszerűen félelmetes az a természetesség és otthonosság, ahogyan megformálja karakterét. Tökéletes magabiztossággal ural minden jelenetet, és egyértelművé teszi, hogy ez az ő filmje, itt ő az úr, ahogyan Alonzo is uralja az aszfaltdzsungelt.
Ethan Hawke is alaposan felköti a gatyáját, hogy tartsa a lépést, és elismerés illeti, mert megállja a helyét Denzel mellett, de itt nincs mese: ez Washington pályája.
Magától értetődően megérdemelte az Oscar-díjat, mert Alonzo figurája jóval azután is velünk marad, hogy Los Angelesben lenyugodott egy újabb véres nap.

KillerCat

Jó kis film ez,tele van akcióval,Denzel Washington pedig lubickol.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján