Ketten az úton (1967) 12

Two for the Road
111' · angol · dráma

A gyönyörű Joanna (Audrey Hepburn) és a tehetséges Mark (Albert Finney) az országúton találkoznak először egymással, valahol Európában. Ekkor még nem sejtik, hogy ők ketten sok utat fognak együtt megtenni életük során. Változik, hogy éppen traktoron utaznak-e vagy luxuslimuzinban, tucatnyi… [tovább]

Szereposztás

Audrey HepburnJoanna Wallace
Albert FinneyMark Wallace
Eleanor BronCathy Manchester
William DanielsHoward Manchester
Claude DauphinMaurice Dalbret
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Mr_White 

Audrey Hepburn divatbemutatót tart.
Ezen kívül ebben a filmben van egy házaspár, akiknek az életéből kiderül, hogy a házasság tönkreteszi a kapcsolatokat. De a végén azért van egy kis remény, hogy mégsem teljesen.
De ezt a filmet mégis csak Hepburn miatt érdemes megnézni, akinél elbűvölőbb női jelenséget nem hordott hátán a celluloid szalag.

AnnaAnn

Ez Audrey Hepburn egyik legjobb filmje. Joanna karaktere egy kicsit kilóg az Audrey hősnők közül, de a filmbeli visszatekintések során ő is bolondozik, ami illik a színésznőhöz. A párost, Hepburn-t és Finney-t kezdetben nehéz volt megszokni, de a végére elhittem, hogy összeillenek. Talán pont ez a film varázsa. A szerelemről, a házasságról, a gyermekvállalásról szól, és arról, hogy minden és mindenki változik, és mindannyian hibázhatunk. De létezik megbocsátás is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján