Karácsonyi hadgyakorlat (2020) 71

Operation Christmas Drop
95' · amerikai · romantikus, vígjáték

Egy szabálykövető politikai tanácsadó beleszeret a légierő melegszívű pilótájába, miközben az a feladata, hogy felszámolja a trópusi bázist és a karácsonyi hagyományt.

angol · magyar

Szereposztás

Kat GrahamErica Miller
Alexander LudwigCaptain Andrew Jantz
Virginia MadsenAngie Bradford
Aaron DouglasDaniel Sampson
Xavier de GuzmanJohn Michael
Aliza VellaniSally
Rohan CampbellTravis
Jeff JosephGeneral Hatcher

Kedvencelte 2

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Kicsit klisés, kicsit egyértelmű de nagyon cukii. A végén spoiler bőgtem. Rettentően aranyos film és feldob, hogy igaz történeten alapul. Örülök hogy van még önzetlen kedvesség a világban. :))

blackbeakwitch 

Elég unalmas és kiszámítható volt. Bár a sztori cuki, főleg az, hogy szigetlakóknak segítenek, ez megmelengette a szívem, de a szerelmi szál nagyon gyenge volt. Sokszor nem történt semmi érdekes, talán egy nagy adag humor feldobta volna és nem alszok el rajta. Sajnos karácsonyi hangulatom se lett igazán tőle, a helyszín viszont szép látvány volt. Csak a kedvenc Bennett boszim miatt néztem meg, de Az Adventi naptár miatt lehet túl sokat vártam ettől a filmtől. :D
Egy vasárnap délutáni kikapcsolódásnak azért egynek jó. :)

Sister 

Bár a két főszereplő között nem igazán éreztem bármiféle vonzalmat, ettől függetlenül ez egy kedves, humanitárius szempontból pedig végtelenül szívmelengető film. Nem akarja megváltani a világot, de rámutat arra, hogy mitől olyan szép ez az ünnep. :)

brena 

Karácsonyos film,semmi extra,de meseszép tájakkal,ami felért egy utazással.

Ella19

Nagyon nem fogott meg. Kat Graham miatt néztem meg, mert a vámpírnaplókban is imádtam. A történet nem lett volna talán rossz, de untam az egészet.

iamwiki 

Imádom a karácsonyi hangulatú filmeket. Ez is egy jó film volt, érdekes és aranyos és tetszik, hogy megmutatták, hogy vannak olyanok akik még szeretnek segíteni az embereken. Azért adtam kevesebb csillagot, mert néhol nem kötött le annyira, nem volt meg az igazi izgalom amit ilyen filmeknél szeretek.

a_girl92 

nekem nagyon tetszett, nagyon aranyos cuki kis film volt, és érdekes betekinteni más országok karácsonyi hagyományaiba, ha fogalmazhatok így. Nem tudom sokan miért húzzák le nagyon, igaz h klisés és kiszámítható, de a karácsonyi filmek általában ilyenek. Én eleinte nem is néztem, hogy igaz történet alapján készült, de ez külön öröm, h vannak még ilyen rendes emberek a világban. Kissé másfajta karácsonyi film volt ez is, mint a karácsony a vadonban, ami szintén nagyon tetszett.

Wolfy27

Habosbabos-cukormázas, de azért aranyos. A szerelmi szál elég gyenge volt, nem éreztem a kémiát köztük, meg az egész suta volt. A színészek sem voltak kiemelkedőek. Szerencsére maga történet háttere tetszett, szívmelengető, hogy ilyen a valóságban is van.

Ami fura volt az a film legvége, értem én, hogy nem a romantikus szálon volt a fő hangsúly, de elég furcsának tartom, hogy egy fél gondolatra sem merült fel, hogy ha a csaj visszamegy DC-be, a csávó meg marad, akkor mégis hogy lesz ebből kapcsolat… ha meg nem lesz kapcsolat, mert több ezer mérföldre élnek egymástól, akkor meg mi értelme volt egyáltalán ilyen irányba terelni az egészet. Működött volna és valószínűleg jobb is lett volna, ha a két főszereplő abszolút megmarad a barátság szintjén.

lettielena

spoiler
Először nehéz volt óceáni éghajlatú környezetben megtalálni a karácsonyt, (eltekintve attól, hogy tudom, nem mindenhol van hideg és tél decemberben) de ahogy haladt a sztori, úgy ívódott bele a hangulat és a varázs.
Aranyos, romantikus, karácsonyi sztori. spoiler

otaksa

Nagyon gagyi, de tényleg, teljesen irreális, műérzelmek, műszereplők, műkarakterek…


Hasonló filmek címkék alapján