Joker (2014) 42

Wild Card
92' · amerikai · akció, dráma 18

A szerencsejáték-függő Nick Wild (Jason Statham) testőrként dolgozik Las Vegas-i kaszinókban. Amikor barátját brutálisan helyben hagyja egy gengszter, Nick segít neki bosszút állni, ám kiderül, hogy célpontja a helyi keresztapa fia.

angol

Szereposztás

Jason StathamNick Wild
Sofía VergaraD. D.
Milo VentimigliaDanny DeMarco
Stanley TucciBaby
Michael AngaranoCyrus Kinnick
Dominik García-LoridoHolly
Hope DavisCassandra
Max CasellaOsgood
Jason AlexanderPinky
Anne HecheRoxy

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ezzel a filmmel semmi bajom nem volt. Tetszett csak egy kicsit unalmas volt. Bírtam benne a verekedős részeket, de igazából ennyi. Imádom Jason Statham-et, de vannak ennél sokkal jobb filmjei.

Horváth_Evelyn 

Minősíthetetlen. Miért készülnek el ezek a filmek? És főként: a film+on miért megy minden átkozott napon egy Stathames film? Borzalmas.

Echelon_girl

A történet és a szereplők jók voltak, viszont az a kártyás rész elég hosszúra sikeredett. Az a Holly nevű csaj meg annyira idegesítő volt -.-

King_Diamond

Szerintem jó ez a mostani Statham filmekben, hogy kicsit más, mint a megszokottak. Ez már 1-2 éven belül a második olyan filmje, ami egyáltalán nem az a tipikus Statham film. Nem végig akcióorgia, hanem egy lassabb folyású, de azért a remek akciójeleneteket sem nélkülöző akciófilm. És nekem ez is bejött. Jó, (talán) nem annyira, mint mondjuk a Szállító vagy a Blitz vagy a Halálfutam. A film akciójelenetei most is pazarul vannak megoldva, koreografálva. A színészek, karakterek rendben vannak. Egyáltalán nem unalmas, mint előttem már írták és nem is kevés benne az akció. A helyszínek is jók, jó látni Vegast és a kaszinókat, a fényűzést, csillogást. A magyar hangok is rendben vannak, Epres Attila továbbra is remekül passzol Stathamhez.
7/10

Rémálom 

Szokásos séma, kolbászfesztivál akciófilm, de azért kellemesen szórakoztató. Humor van, jószívű, ámde morcona és gyilkos főszereplő van, egy-két akciójelenet is akad – ebből igazán lehetett volna több, olyan kis rövidkék voltak.

A történet nem nagy szám, ami nem zavart volna, ha a közepén nem lenne egy nagy snitt, ami csak arról szól, hogyan black jackezik a főhős… Az valami rémunalmas volt.

Szereplők:
– főhősről már írtam, kellemes volt Statham
– Stanley Tucci nem sokat játszik, de azt remekül, simán ellopja a porondot a többiektől
– a kis geeky gyerek, mint tündérkeresztanya, elég semleges, bár voltak fájdalmasan mű szövegei
– Milo Ventimiglia viszont valami borzalmas volt… nevetségesen adta elő a szerepet, mondjuk tudom, eleve nevetségesen egysíkú figura, de :\ fejet vágtam inkább a jelenetein.

Nők, azok nincsenek, csak megerőszakolni drámának, amire inkább nem mondok semmit, de a bosszú jelenet legalább jólesett.

Anita82

Végig vártam, hogy történni fog valami nagy dolog, de igazából semmi extra nem történik minden tök gyorsan megoldódik aztán már csak azt veszi észre az ember, hogy vége is a filmnek….

Corvus_CoRex 

A verekedős részek jók, remélem tudat alatt minden mozdulatot memorizáltam, mm Stathamét, nem azokét, akiket elgyepált… X,)))
De így ennyi. Még szerencse, hogy néhány napja olvastam, hogy ez nagyon furán uncsi film, szóval közben gépen játszottam, és tényleg, háttérnek jó volt, meg is döntöttem a saját rekordom… X))) De ha csak magába néztem volna, hogy nem csinálok közben semmit… szerintem utáltam volna…

Ohh! És ez tényleg Joker film, ez lett ez évben a 250. filmem… X,)

Lulu23 

Először kimondottan nem tetszett.
Akciófilmnek túl vontatott, maffiafilmnek túl semmitmondó, a nőkkel szembeni erőszakot tárgyaló filmeket alapból nem szeretem, Vegas meg sosem mozgatott meg bennem adrenalin csengőket.
Ráadásul zavaros volt az egész film szerkezete, merthogy nincs fő történetszál, csak mellékszálak. Olyan, mint egy novelláskötet megfilmesítés, ami nem tart sehova.
Aztán választottak egy témát, ami hangsúlyt kapott, de azért a mondanivalót ott sem túlozták el. Csak kapott egy rózsaszín megoldást a probléma. Szóval a történet sekélyes.
A dramaturgia egy fokkal jobb, csak alapok nélküli ház, de legalább szép ház.
Statham és Tucci karakterformálasa magasan a film színvonala fölött áll. Kettejük jelenete olyan, mint egy külön kisfilm, amit érdemes volt megnézni.
A látvány meg… kusza. Szerintem két stáb rivalizált benne és végül senki sem győzött. Az akciók pörgös, kreatív vadulások, amit adrenalinbomba gyárosok pöpeckedtek össze, a köztes részek meg melankólikus lassú drámák szépen elfolyó látványát hozzák. Csak épp a kettő között nincs elég átvezetés.
Egyetemi vizsgafilmnek nem mondom, hogy rossz lenne, de azért maradandó filmművészeti alkotás, vagy szórakoztatásra alkalmas mozi nem született vele.

adrykacska

Atlagosnak mondanam a filmet, egyszer nezheto kategiriaba tartozik nalam. Nem kotott le.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján