Kedvencelte 1

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ezzel a filmmel semmi bajom nem volt. Tetszett csak egy kicsit unalmas volt. Bírtam benne a verekedős részeket, de igazából ennyi. Imádom Jason Statham-et, de vannak ennél sokkal jobb filmjei.

Ancsúr 

Ehhez én nem adnám a nevem a színész helyében. Gyenge a cselekményszál.

Horváth_Evelyn 

Minősíthetetlen. Miért készülnek el ezek a filmek? És főként: a film+on miért megy minden átkozott napon egy Stathames film? Borzalmas.

Echelon_girl 

A történet és a szereplők jók voltak, viszont az a kártyás rész elég hosszúra sikeredett. Az a Holly nevű csaj meg annyira idegesítő volt -.-

King_Diamond

Szerintem jó ez a mostani Statham filmekben, hogy kicsit más, mint a megszokottak. Ez már 1-2 éven belül a második olyan filmje, ami egyáltalán nem az a tipikus Statham film. Nem végig akcióorgia, hanem egy lassabb folyású, de azért a remek akciójeleneteket sem nélkülöző akciófilm. És nekem ez is bejött. Jó, (talán) nem annyira, mint mondjuk a Szállító vagy a Blitz vagy a Halálfutam. A film akciójelenetei most is pazarul vannak megoldva, koreografálva. A színészek, karakterek rendben vannak. Egyáltalán nem unalmas, mint előttem már írták és nem is kevés benne az akció. A helyszínek is jók, jó látni Vegast és a kaszinókat, a fényűzést, csillogást. A magyar hangok is rendben vannak, Epres Attila továbbra is remekül passzol Stathamhez.
7/10

Rémálom 

Szokásos séma, kolbászfesztivál akciófilm, de azért kellemesen szórakoztató. Humor van, jószívű, ámde morcona és gyilkos főszereplő van, egy-két akciójelenet is akad – ebből igazán lehetett volna több, olyan kis rövidkék voltak.

A történet nem nagy szám, ami nem zavart volna, ha a közepén nem lenne egy nagy snitt, ami csak arról szól, hogyan black jackezik a főhős… Az valami rémunalmas volt.

Szereplők:
– főhősről már írtam, kellemes volt Statham
– Stanley Tucci nem sokat játszik, de azt remekül, simán ellopja a porondot a többiektől
– a kis geeky gyerek, mint tündérkeresztanya, elég semleges, bár voltak fájdalmasan mű szövegei
– Milo Ventimiglia viszont valami borzalmas volt… nevetségesen adta elő a szerepet, mondjuk tudom, eleve nevetségesen egysíkú figura, de :\ fejet vágtam inkább a jelenetein.

Nők, azok nincsenek, csak megerőszakolni drámának, amire inkább nem mondok semmit, de a bosszú jelenet legalább jólesett.

Hippoforaccus 

Valamikor már biztos láttam, mert emlékeztem jelenetekre, de nem csodálom, hogy nem maradt meg. Vannak jó bunyós pillanatok benne, de a történet és a szereplők annyira jellegtelenek, hogy már egy hét múlva megint nem fogok emlékezni semmire belőle.

Anita82

Végig vártam, hogy történni fog valami nagy dolog, de igazából semmi extra nem történik minden tök gyorsan megoldódik aztán már csak azt veszi észre az ember, hogy vége is a filmnek….

Corvus_CoRex 

A verekedős részek jók, remélem tudat alatt minden mozdulatot memorizáltam, mm Stathamét, nem azokét, akiket elgyepált… X,)))
De így ennyi. Még szerencse, hogy néhány napja olvastam, hogy ez nagyon furán uncsi film, szóval közben gépen játszottam, és tényleg, háttérnek jó volt, meg is döntöttem a saját rekordom… X))) De ha csak magába néztem volna, hogy nem csinálok közben semmit… szerintem utáltam volna…

Ohh! És ez tényleg Joker film, ez lett ez évben a 250. filmem… X,)

adrykacska

Atlagosnak mondanam a filmet, egyszer nezheto kategiriaba tartozik nalam. Nem kotott le.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján