Kedvencelte 36

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Ahh egyszerre sírtam és nevettem, nagyon jó volt őket újra együtt látni! :’)♥

LoneWolf 

Öregnek érzem magam, ráadásul az évekkel ezelőtt elhunyt keresztanyum kedvenc szériája volt, így végig csak arra tudtam gondolni, hogy ő mennyire szerette volna ezt…
Mindenesetre emiatt most erősen megnőtt a sorozat újranézésének prioritása. Egyszerre lett egy kisebb dokumentumfilm, és nosztalgiázós beszélgetőműsor, melyből érdekes dolgokat tudtunk meg eme legendás sitcom és bizonyos epizódjai elkészítésének hátteréről, illetve bemutatta az egész Jóbarátok „jelenség” hatását a pop-kultúrára, plusz a rajongókra nézve. Néztem volna még tovább, és akár egy 3-4 részes mini-sorozatot is csinálhattak volna ebből, de így sem csalódtam benne. Azt az egy csillagot csupán amiatt vontam le, mert kissé szétszórtnak éreztem, össze-vissza váltogatták a témákat, és a vendégszereplők egy része is erőltetetten / fölöslegesen foglalta a helyet és az időt. (Kit Harington, Cara Delevingne, James Corden? Utóbbinál pl. milliószor jobb házigazdát is találhattak volna. Érdekes módon amúgy Lady Gaga szereplése egész ötletes lett, szóval ő az egyik kivétel.) Emellett pedig hiába hirdették „unscripted” darabként, néha kínosan műnek hatott, legalábbis nekem. Akad benne azért rengeteg aranyos momentum és jó volt ismét együtt látni a csapatot, mégis jóval több rejlett ebben, mint amit végül kihoztak belőle. Talán meglepetésként megtoldhatták volna egy kisebb valós epizóddal, amiben összeülnek egyet kávézni, vagy nem tudom. Mindenesetre a sorozatot tuti újrázni fogom a közeljövőben.

Szeszj 

Nagyon szeretem őket, olyan jó volt nézni hogy mennyire erős is a kapcsolat közöttük. ♡♡
De sajnos nekem egy kicsit izadtság szagú lett, voltak olyan részek amiket nem is értettem hogy miért tettek bele, jobban halgatam volna még régi kulissza titkokat, meg a rendezők beszélhetek volna még többet, azok nagyon tetszettek benne.
Sok vendég szereplőnek örültem, főleg Maggie Wheeler-nek, nagyon nagy volt. :D
Kedvet kaptam hogy újra megnézem a sorozatot. ♡♡

sofiasaymun 

Elképesztő volt újra látni őket együtt ennyi év után. Minden percét imádtam.

Sydney 

Nem vagyok egy hardcore rajongó, de szívesen és sokszor nézem/láttam a sorozatot. Egyáltalán nem hozott lázba, hogy készül valami, hiszen az elmúlt 15 évben többször is felröppent a hír, hogy jön film, új részek, stb. és mégsem történt semmi. Így kivárásra játszottam és akkor sem igazán kapkodtam, amikor kijött a 'reunion'.

Nem bánom, hogy eddig vártam, nem maradtam le semmiről és részemről akkor se következett volna be az apokalipszis, ha a hat színész privátban beül valahova és ebből mi semmit nem látunk. Néhol szörnyen kínos, izzadtságszagú volt, ugyan voltak jó pillanatai, de túl sokszor éreztem kínosnak (az erőltetett heherészés, „Ross és Rachel” spoiler, hírességek, akiknek köze nincs a sorozathoz).

Lisa Kudrow és David Schwimmer nagyon jól nézett ki, Matthew Perry kissé leharcolt, de hogy Courtney Cox mit csinált a szájával, atya világ!!?? és Jennifer Aniston arca is érdekes…

Pandalány

Nehezen jutok szóhoz. Csodálatos, megható, vicces egyszerre ez a nosztalgikus utazás. Nagyon szuperül megcsinálták, annyira boldog vagyok! <3
Sokkal jobb, mintha a sorozatnak lenne valamiféle folytatása.

NaNa_88 

Nem mondom, hogy nagyot csalódtam, de úgy éreztem lehetett volna jobb is. Voltak benne számomra totál felesleges részek, „sztárvendégek”. spoiler Az igazi nosztalgiától, a szereplőkkel való beszélgetéstől vette el az időt. Kicsit több szív, kevesebb marketing.
Az elején instant elpityeredtem, de nekem elrontották néhány helyen a feleslegesnek tűnő bevágásokkal.

ZitussKa

A köztük levő összhang, tapintható szeretet és éveken átívelő barátság miatt jár nekik a 8 csillag. Az érdekességek, beszélgetések és visszaemlékezések rengeteg érzést felszínre hoztak – mégis volt néhány részlet, melyek nekem üresjáratként lettek elkönyvelve. Ott nem a színészek, vagy a sorozat emberei beszéltek, így nem adtak hozzá az élményhez.
Mindenképpen ajánlom.

moonchristal 

Először is, leszögezném, nagyon szeretem a sorozatot, mindig szívesen nézem, ha megy a tévében. Sokszor láttam az egészet, nem vagyok ugyan elvakult rajongó, de olvastam róla, megnéztem, szerettem.

Másodszor viszont, még ha nem is leszek népszerű ezzel a véleménnyel, sajnos akkor is dühös vagyok. Nagy nehezen végigszenvedtem ezt a bő másfél órát, bár magam sem tudom, miért nem néztem inkább tovább a Lucifert helyette. Vagy egy pár epizódot ebből a sorozatból. Az igazság az, hogy szerintem ez az egész újra-valami borzasztóan erőltetett volt, és néhány viccesebb jelenet miatt adtam neki egyáltalán négy csillagot is. Nekem egyáltalán nem tűnt őszintének sem a dolog, leginkább valami, amiről le lehet húzni még egy bőrt, és kaszálni vele egy csomó pénzt. Egy kis nosztalgiázásra szerintem bőven elég lett volna 25 perc is.

Persze nem akarok lebeszélni senkit róla, simán lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ez most egy hatalmas csalódás volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján