Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Chriss 

Hát ez borzalmas, ízléstelen, nézhetetlen, logikátlan! Kár volt megcsinálni. Kínszenvedés az egész. Senkinek nem ajánlom!

MrsCumberbatch 

Hűha. Nem. Ez valami förmedvény lett.
Nem is tudom, hogy ennyi jó színésszel, hogy lehet ilyen rossz ez a film?
Na mindegy. Én nagyon nem ajánlom.
Hatalmasat csalódtam. Úgy voltam vele, hogy jaj de jó, látok majd egy szokásos Adam Sandleres szórakoztató, lagymatag kis filmecskét… Erre megkaptam ezt a szutykot.

Krenai 

Szeretném, ha ezt a filmet újraforgatnák ugyanezekben a ruhákban, jelmezekben, ezekben a díszletekben, ugyanezekkel a színészekkel (Adam Sandler meg hagyja el ezt a beszédstílust) csak jó poénokkal és feljavított történettel. Annyira tudnám szeretni.

Saku28

Én tényleg nem vagyok egy nagy Adam Sandleres, de annyira nem is mászok a falra tőle, mint mondjuk anyum – de ez valami borzalom volt. Szinkronnal kezdtem el, negyed óra után feladtam, mert iszonyúan idegesített a nyomorékot játszó hang… eredetivel is csak egy fokkal tűrhetőbb… Az egész film egy secondhand embarrassment. :,DD

julcseee

Most komolyan, emberek, megis mit vártatok? A film PONT olyan mint az előzetes, meg mint az összes Adam Sandler film. En pont azt kaptam amire számítottam, igaz h az elvárás nem volt nagy :D szerintem voltak benne vicces részek, én nagyon sokszor hangosan nevettem rajta, de vállalom h lehet velem van a baj :D szerintem Teljesen jo kis esti kikapcsolódást nyujtott.

Dániel_H 

Egy olyan Adam Sandler-vígjáték, amire a világon semmi szükség nem volt.
Az igazi rejtély az, hogy amikor már láttunk tőle komolyabb filmeket, nem a szokásos hányós-fingós poénokat, és kezdenénk megfeledkezni korai szerepeiről, akkor miért készítenek még egy ilyet.
Egyszer persze meg lehet nézni, de másnapra elfelejted.

4 hozzászólás
Near 

Az eddigi értékeléseket nézve úgy tűnik, én leszek most a középút.

A film humora egy-egy apró jelenettől eltekintve szó szerint pocsék. Nem alpári összességében, de pocsék. Nagyon. Nem mondom, hogy aki nevet rajta, annál valami baj van, félre ne értsétek, de… Hol vicces az, hogy van egy kedves, de nem teljesen százas fickó a városban és azon kellene nevetni, hogy megdobálják? Hogy állandóan gúnyolódnak rajta? Különböző gúnyneveket adnak neki? Kiabálnak utána? Nevetnek rajta? Miért kellene azon nevetni, hogy egy vérig menő bullying szemtanúi vagyunk?
Nos, oké, lehet, csak én veszem ezt túl komolyan. De bennem régi, rossz érzéseket hozott elő és filmen látni is minden volt, csak vicces nem.

Másrészről viszont a film a végére összekapta magát. Minden ellenére képes volt egy épkézláb és még ugyan értelmes fordulatot és ami a lényeg, tanulságot összehozni. Szóval… nem olyan rossz a helyzet. Csak a film humora – nagyrészt -nem humoros.

TARDIS 

Huhh… Hát ez tényleg halloweenes lett, már ha létezik ilyen szó. De ez is csak azért, mert valami rémes egy alkotás. Nagyon bírom Adam Sandler filmjeit, de ez… ez… Talán, ha nem lett volna az az idegesítö beszédstílusa, hanem maradt volna simán a réginél, mármint normális, akkor talán elviselhetöbb lett volna. Azt hiszem Adam Sandler attól még lehetett volna egy debil majom, nem kell ahhoz ilyen :) Maga a történet jópofa lett volna, de a hang miatt egyszerüen képtelen voltam élvezni. Nem, nem és nem. Rengeteg jó színész és ez a borzalom lett belöle. Szinte pocsékolás. Talán majd egyszer újult erövel ismét megpróbálkozok vele, de addig is bocsi Adam, ez nem jött be :/


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján