Kedvencelte 6

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ezek tuti nem normálisak, de én bírom Adam Sandlert, és a többi szereplő sem volt olyan szörnyen rossz. Ez a film nem volt annyira borzalmas, de annyira tökéletes sem, inkább olyan egyszer nézhetős halloweeni film. Nem is félelmetes, és ijesztő sem. De ennél sokkal jobb filmjei és poénjai vannak Adamnak az tuti. Azért némelyik színész még így is ismerős voltak, akik általában Adam Sandler mellett szoktak megjelenni más más filmben, azért ez is elmegy, bár koránt sem vicces ahogy Hubiet szívassák. Próbálkoztak egy egy humoros beszólással, de néha nem úgy sült el a dolog.

Chriss 

Hát ez borzalmas, ízléstelen, nézhetetlen, logikátlan! Kár volt megcsinálni. Kínszenvedés az egész. Senkinek nem ajánlom!

MrsCumberbatch 

Hűha. Nem. Ez valami förmedvény lett.
Nem is tudom, hogy ennyi jó színésszel, hogy lehet ilyen rossz ez a film?
Na mindegy. Én nagyon nem ajánlom.
Hatalmasat csalódtam. Úgy voltam vele, hogy jaj de jó, látok majd egy szokásos Adam Sandleres szórakoztató, lagymatag kis filmecskét… Erre megkaptam ezt a szutykot.

Krenai 

Szeretném, ha ezt a filmet újraforgatnák ugyanezekben a ruhákban, jelmezekben, ezekben a díszletekben, ugyanezekkel a színészekkel (Adam Sandler meg hagyja el ezt a beszédstílust) csak jó poénokkal és feljavított történettel. Annyira tudnám szeretni.

Békacica 

Nehéz megszólalni. Ez egy amolyan átlag Happy Madison produkció. Benne vannak Adam Sandler és barátai, és egy és fél órát csinálnak valamit, amit humorosnak gondolnak. A filmben van egy érdekes csavar, és az üzenet pozitív. Kár, hogy elég sután van összerakva. Nagy hiba az is, hogy Hubie egy szerencsétlen fogyatékos, szellemileg ép főszereplővel jobban működött volna. Egy darabig azt hittem Hubie szökött ki a vigyorgóból.
A likantróp szál még tetszett is, a mindenes termosz meg mindent visz. Szóval voltak jó pillanatok, ötletek, de valahogy ezt a bullying ellensúlyozta.
spoiler

nekedcsakRia

Tipikus Adam Sandler film a tipikus Sandler féle poénokkal. Úgyis mondhatnám, hogy a jó öreg Adam és a haverjai hozták a formájukat, csak ezúttal Halloween dekorációk között ökörködtek egy sort. Mit vártak vajon az elégedetlenkedők? Meleg hógolyót? Na, mindegy…
Nem olyan rossz film ez, mint a százalék alapján tűnik. Esti vagy délutáni kikapcsolódásnak tökéletes egy kis popcornnal. Nem ijesztő, nem világmegváltó, de nem is hiszem, hogy bármelyik is a célja lett volna a készítőknek.

Vicky3

2020-ban tényleg egyik katasztrófa jön a másik után. Most már rezignáltan figyelem az újabbak feltűnését.

julcseee

Most komolyan, emberek, megis mit vártatok? A film PONT olyan mint az előzetes, meg mint az összes Adam Sandler film. En pont azt kaptam amire számítottam, igaz h az elvárás nem volt nagy :D szerintem voltak benne vicces részek, én nagyon sokszor hangosan nevettem rajta, de vállalom h lehet velem van a baj :D szerintem Teljesen jo kis esti kikapcsolódást nyujtott.

Dániel_H 

Egy olyan Adam Sandler-vígjáték, amire a világon semmi szükség nem volt.
Az igazi rejtély az, hogy amikor már láttunk tőle komolyabb filmeket, nem a szokásos hányós-fingós poénokat, és kezdenénk megfeledkezni korai szerepeiről, akkor miért készítenek még egy ilyet.
Egyszer persze meg lehet nézni, de másnapra elfelejted.

4 hozzászólás
Saku28 

Én tényleg nem vagyok egy nagy Adam Sandleres, de annyira nem is mászok a falra tőle, mint mondjuk anyum – de ez valami borzalom volt. Szinkronnal kezdtem el, negyed óra után feladtam, mert iszonyúan idegesített a nyomorékot játszó hang… eredetivel is csak egy fokkal tűrhetőbb… Az egész film egy secondhand embarrassment. :,DD


Hasonló filmek címkék alapján