Szörnyen boldog család (2017) 99

Monster Family · Happy Family
96' · német · animációs, vígjáték, horror 6

A cím ellenére Wishbonék közel sem egy boldog család: Emma, az anya, egy csőd szélén lévő könyvesboltot vezet. Frank, az apa, a munkájának él ezért mindig hulla fáradtan ér haza. Lányuk, Fay, épp kínos kamaszéveit éli, ráadásul a vizsgáin is sorra elhasal, fiuk, Max pedig túl okos, az iskolában… [tovább]

német

Képek 10

Szereposztás

Emily WatsonEmma (hang)
Jason IsaacsDracula (hang)
Nick FrostFrank (hang)
Jessica Brown FindlayFay (hang)
Celia ImrieCheyenne (hang)
Catherine TateBaba Yaga (hang)
Ewan BaileyRenfield (hang)
Ethan RouseMax (hang)

Kedvencelte 5

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

A probléma az, hogy ez nem mese. Ha leveszem róla a körítést, a sztori lényege, hogy a szürke mindennapokban ragadt, hétköznapi család anyukája életválságba kerül, majd jön a nagy kezdőbetűs Csábítás, aminek kvázi bedől, ezzel veszélyeztetve a családját. Mindeközben a komplett família boldogtalan, apa szimplán semmirevaló, a lány tipikus kamasz, a kisfiút pedig bántalmazzák az iskolában (amit anyuka nagyon okosan és empatikusan reagál le…). spoiler
A humora primitív; sok fingás, némi böfögés, fika és takony.
Nézeti magát, de valahogy nagyon nincs rendben az egész. Gyereknek nem is igazán ajánlanám, a történetet félretéve sincs benne sok mesei báj.

walksdowonders 

Szánalmasan bugyuta Hotel Transylvania utánzat… Én kérek elnézést.

TejesMasni

Nem volt rossz, egynek elmegy. De többet is kihozhattak volna a történetből. A karakterek jók voltak, csak a sztori lett bugyuta és összecsapott. Jobbra számítottam az előzetes alapján, úgy tűnik az összes jó és vicces jelenetet belesűrítették abba a 3 percbe. Így sajnos nálam csak az egyszer nézős kategóriába esik bele, pedig az elején még jónak tűnt.

5 hozzászólás
nekedcsakRia

Szerintem nem volt ez olyan rossz. :) Nekem tetszett, bár tény, hogy ez valóban nem az a kimondott gyerekeknek szóló mese. Ez annál komolyabb. Mindenesetre én nagyon kíváncsi lettem a könyv verzióra is.
A kedvencem a három denevér volt. Cukik és viccesek. Drakulát néha túltolták, de azért voltak jó pillanatai. A banyán is jókat nevettem. Főleg, miközben próbál eljutni Londonba. Emmáék meg hát… Ők tényleg olyan tipikus emberek voltak.

Ufír 

Nem igazán tudtam eldönteni, hogy most ez gyerekeknek szól, vagy sem, de így is úgy is rossz, csak akkor különböző okokból. Vannak dolgok, amiket nem biztos, hogy gyerekek megértenek és felfognak, ugyanakkor olyan dolgokat műveltek a szereplők, illetve úgy le lettek butítva, ami meg a felnőtteknek nem értelmes. Kusza az egész.

Lilla99 

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez szörnyű volt. Nem fordult még elő velem olyan, hogy egyetlen egy szereplőnek a nevére se emlékezzek egy filmből vagy animációból, de most ezt is sikerült elérni. Na jó, Drakula…rá emlékszem. Unalmas volt, értelmetlen, nagyon nem tetszett. Még sikerült is a felénél elaludnom, pedig nem este néztem és nem voltam álmos, szóval ez is elárul valamit…Nem szimpatikusak a karakterek, nem tetszik a történet, inkább elfelejteném (ami szerintem gyorsan fog menni). Egyedül a denevéreket tudtam értékelni, ők jók voltak, de kb ennyi.

Corvus_CoRex 

Nem olyan szörnyen rossz ez. :P
Igaz én eleve meg se akartam nézni, csak plecsnihez kell, szóval muszájból ültem neki és számítottam rá, hogy borzalmas lesz, de… hát az eleje nagyon gáz volt, ahogy az anyuka csetlett-botlott, az ilyet nagyon rühellem. D: De aztán idővel ezt mintha elhagyták volna. Volt 1-2 poén is, amin egész felnevettem. Na meg én szeretem az ilyen típusú sztorikat, amiben van tanulság, + szeretetre + ilyenekre nevel, úgyhogy na. Végül nem bántam meg, hogy megnéztem. :)

A végét azért eléggé összecsapták, meg idegesít, hogy most mi lett spoiler Kicsit felelőtlennek találom ezt a fajta befejezést. :D

Nelli0805

Emlékszem, hogy nagyon vártam ezt a filmet és nagy csalódás volt. :-( Nem mutatott semmi újat és untam is. :-(

a_girl92 

hát én imádom a meséket, de ez elég gyenge volt……………:( azt hittem jobb lesz………..

Hippoforaccus 

30 percet bírtam legyűrni belőle. Unalmas, sehol egy normális fő-, vagy egy kedvelhető mellákszereplő, úgyhogy kuka.


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

Emma: Engedd el a családomat, és veled maradok.
Dracula: Sajnos ehhez késő, Emma. A családodat választottad helyettem. Én meg azt választom, hogy megöllek. Tekints rá úgy, mint egy rém ronda szakításra.

Csodaautista 

Imhotep: Imhotep fáraó vagyok.
Fay: Impotens?
Imhotep: IM-HO-TEP!
Fay: Ó, jól van, őhomokossága.


Hasonló filmek címkék alapján