Szörnyen boldog család (2017) 76

Monster Family · Happy Family
96' · német · animációs, vígjáték, horror 6

A cím ellenére Wishbonék közel sem egy boldog család: Emma, az anya, egy csőd szélén lévő könyvesboltot vezet. Frank, az apa, a munkájának él ezért mindig hulla fáradtan ér haza. Lányuk, Fay, épp kínos kamaszéveit éli, ráadásul a vizsgáin is sorra elhasal, fiuk, Max pedig túl okos, az iskolában… [tovább]

német

Képek 10

Szereposztás

Emily WatsonEmma (hang)
Jason IsaacsDracula (hang)
Nick FrostFrank (hang)
Jessica Brown FindlayFay (hang)
Celia ImrieCheyenne (hang)
Catherine TateBaba Yaga (hang)
Ewan BaileyRenfield (hang)
Ethan RouseMax (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

Nihilchan

A probléma az, hogy ez nem mese. Ha leveszem róla a körítést, a sztori lényege, hogy a szürke mindennapokban ragadt, hétköznapi család anyukája életválságba kerül, majd jön a nagy kezdőbetűs Csábítás, aminek kvázi bedől, ezzel veszélyeztetve a családját. Mindeközben a komplett família boldogtalan, apa szimplán semmirevaló, a lány tipikus kamasz, a kisfiút pedig bántalmazzák az iskolában (amit anyuka nagyon okosan és empatikusan reagál le…). spoiler
A humora primitív; sok fingás, némi böfögés, fika és takony.
Nézeti magát, de valahogy nagyon nincs rendben az egész. Gyereknek nem is igazán ajánlanám, a történetet félretéve sincs benne sok mesei báj.

TejesMasni 

Nem volt rossz, egynek elmegy. De többet is kihozhattak volna a történetből. A karakterek jók voltak, csak a sztori lett bugyuta és összecsapott. Jobbra számítottam az előzetes alapján, úgy tűnik az összes jó és vicces jelenetet belesűrítették abba a 3 percbe. Így sajnos nálam csak az egyszer nézős kategóriába esik bele, pedig az elején még jónak tűnt.

5 hozzászólás
Tamás

Rated: B – for BORING

Szülők kínzására, és gyermekük értelmi fogyatékossá tételére ajánlanám.

1 hozzászólás
walksdowonders 

Szánalmasan bugyuta Hotel Transylvania utánzat… Én kérek elnézést.

nekedcsakRia

Szerintem nem volt ez olyan rossz. :) Nekem tetszett, bár tény, hogy ez valóban nem az a kimondott gyerekeknek szóló mese. Ez annál komolyabb. Mindenesetre én nagyon kíváncsi lettem a könyv verzióra is.
A kedvencem a három denevér volt. Cukik és viccesek. Drakulát néha túltolták, de azért voltak jó pillanatai. A banyán is jókat nevettem. Főleg, miközben próbál eljutni Londonba. Emmáék meg hát… Ők tényleg olyan tipikus emberek voltak.

Lilla99 

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez szörnyű volt. Nem fordult még elő velem olyan, hogy egyetlen egy szereplőnek a nevére se emlékezzek egy filmből vagy animációból, de most ezt is sikerült elérni. Na jó, Drakula…rá emlékszem. Unalmas volt, értelmetlen, nagyon nem tetszett. Még sikerült is a felénél elaludnom, pedig nem este néztem és nem voltam álmos, szóval ez is elárul valamit…Nem szimpatikusak a karakterek, nem tetszik a történet, inkább elfelejteném (ami szerintem gyorsan fog menni). Egyedül a denevéreket tudtam értékelni, ők jók voltak, de kb ennyi.

Nelli0805

Emlékszem, hogy nagyon vártam ezt a filmet és nagy csalódás volt. :-( Nem mutatott semmi újat és untam is. :-(

a_girl92 

hát én imádom a meséket, de ez elég gyenge volt……………:( azt hittem jobb lesz………..

Zsófia

Ez egy szörnyen gyenge film. Sokkal jobbat vártam. Csapongó volt és vicces is csak ritkán.

Hippoforaccus 

30 percet bírtam legyűrni belőle. Unalmas, sehol egy normális fő-, vagy egy kedvelhető mellákszereplő, úgyhogy kuka.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján