Adsz vagy kapsz (2007) 121

Október 31-e, Halloween a boszorkányok és szellemek ünnepe. A felnőttek töklámpásokat faragnak, a gyerekek maskarába öltözve járják a házakat és azt mondogatják: Adsz vagy kapsz! A tulaj pedig, ha nem akarja, hogy rohadt paradicsommal dobálják meg a házát, édességgel kedveskedik nekik. Az ünnep… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Anna PaquinLaurie
Brian CoxKreeg
Dylan BakerSteven
Lauren Lee SmithDanielle
Jean-Luc BilodeauSchrader
Richard HarmonVampire Kid
Tahmoh PenikettHenry
Leslie BibbEmma
Rochelle AytesMaria
Moneca DelainJanet

További szereplők

Kedvencelte 21

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez aztán jó volt, csak kár, hogy nem Halloweenkor néztem meg. Volt benne minden, ami halloweenkor szokás, még egy kis vérengzés is. :-D Több történet, de mégis összeforr a végére, spoiler A szereplőkkel semmi bajom nem volt, az alapsztori is elég jól sikerült, nekem bejött. Bár nem volt annyira rémisztő számomra, legalábbis én nem ijedtem meg egyszer sem. :-D De legalább volt benne egy kis tanulság, mit ne tegyünk halloweenkor, vagy jön a bosszú. :-D

pvik13 

Fúúúú szuper voolt!! Mindig meglepett alig tudtam kiszámítani :D Az eddigi kedvenc halloweeni filmem ;)

UViki 

Díszlet és történet szempontjából nagyon ötletes és kreatív, minden szál összekapcsolódott egymással. Néhol megdöbbentő vagy éppen vicces, ijesztő viszont nem igazán. Halloweeni hangulat szempontjából kötelező.

mandu 

A háttérben ment és úgy nem volt rossz. :D A maszkmesterek röhejes munkát végeztek… De szerencsére csak néha néztem a képernyőre, szóval nem zavart annyira. :D

AnnaAnn

Van benne kreativitás. A főcíme, a képregény stílus rögtön megtetszett. Meg az is, hogy több kis történet van benne, amelyeknek a szálai, szereplői összekapcsolódnak. És mindenhol jelen van a kis zsákfejű alak. Nem kimondottan félelmetes, de horror, rémmeseszerű, igazi halloween-i film.

walksdowonders 

Maradva a Halloween vonalon és annak szellemében gondoltam mikor máskor pótolhatnám be a „tökös” mozis elmaradásaimat, ha nem most.

Kövezzetek meg, de tetszett! Ha sikerült felvenni a fonalat, ha sikerült elvegyülnöd a groteszk körítésben rájössz, hogy a látszólag különálló történeteket nem ám csak úgy összefújta a szél… Ez kérem egy komolyan felépített közel másfél óra. Köszöntem! (:

Melyviiz

Nem egy véres, hentelős horror.. inkább groteszk, lúdbőröztető kis történetek igazi ínyenceknek.
Ajánlom annak, aki: szereti a klasszikus halloweeni hangulatot, a kisvárosokat töklámpásokkal, a misztikus, csavaros történeteket. Annak, aki nem igazán félelemre vágyik, inkább kellemes borzongásra, fekete humorra.
Nem az a film, amitől eldobod a kakaód.

Nálam minden halloweenkor megnézésre kerül.

Érdekesség: a képregénynek érdemes utána menni wipipedian;) és itt vannak a halloween alapszabályok:
1, Öltözz jelmezbe! (Higgyék azt, hogy egy vagy közülük.)
2, Ossz édességet!
3, Sose oltsd ki egy töklámpás fényét! (Amíg világít, megvéd.)
4, MINDIG ellenőrizd az édességet!
5, És végül: soha ne menj egyedül.

Negative_Singularity

Volt egy hangulata, az már biztos; kicsit a Mesék a kriptákból könnyed horroratmoszféráját juttatta az eszembe. Nem volt kifejezetten horror, inkább rémtörténet, és e kettő közt bizony nagy a különbség, de egyáltalán nem rossz értelemben. A négy kis történet egymásba csavarodása pedig külön élvezetes volt, imádtam, ahogy lehántják a szálakat és marad a lényeg: halott lelkek karneválja, halloween, az ördög éjszakája, és a többi. Ez egy ilyen film és jól állt neki.

vanilka_lilka 

Jó kis halloweeni film, szeretem a hangulatát, és ahogy végül minden különálló történet összekapcsolódik valahogy… Hívjuk inkább rémmesének és ne horrornak, és akkor működik.

Emerson 

Ekkora hányásözön még a Stand by Me piteevő versenyén se volt! :-) Imádtam. Mármint a filmet. Jó pár ijesztgetős, fröcsögős, gusztustalan rész volt; persze mind poénba hajlott, de ilyennek kell lennie egy halloweeni horrornak.
Az iskolabuszos rész volt a kedvencem, akár egy egész estés creepy horrort is hajlandó lennék megnézni belőle.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján