Horrorra akadva 4 (Horrorra akadva 4.) (2006) 122

Scary Movie 4
83' · amerikai · vígjáték 16

Alighogy összejön Tom (Craig Bierko), az ostoba darukezelő és Cindy (Anna Faris), a még ostobább ápolónő, hatalmas háromlábú mp3-lejátszók nőnek ki a földből, és eszeveszett pusztításba kezdenek. Miközben az ütődött pár nekilát megmenteni a Földet, elözönlik a világot az elvetemült idegenek,… [tovább]

angol

Szereposztás

Anna FarisCindy
Craig BierkoTom
Regina HallBrenda
Leslie NielsenBaxter Harris elnök
Anthony AndersonMahalik
Kevin HartCJ
Beau MirchoffRobbie
Simon RexGeorge
Bill PullmanHenry Hale
Conchita CampbellRachel

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez még nagyobb marhaság volt, mint az előző három rész, de ezen is jó párszor felröhögtem. :-D A szereplők nem voltak rosszak, a sztori elég nagy hülyeség volt, ennyi marhaságot belerakni egy filmbe… :-D spoiler Ez a része is ugyanolyan beteg, mint a többi, de szórakoztató volt.

Nihilchan 

A humortartalma körülbelül nulla. A tripodokat pedig gyűlölöm.

ercypici

Vagy kinőttem belőle,vagy a minőség romlott ,vagy mindkettő . De ez a darab egyáltalán nem vicces. Nagyon gagyi,undorító és erőltetett poénok vannak benne, úgyhogy ha épp nem undorodtam fapofával néztem végig.
És valószínű ki is nőttem belőle, de biztos vagyok benne,hogy nem csak tinédzserkori betegség volt,hogy az első kettő tetszett. Hanem mert tényleg jobb volt.

Ella19

A harmadik rész jobb volt. Volt pár vicces jelenet, de az első részt eddig egyik sem szárnyalta túl. Kíváncsi leszek, hogy az ötödik rész milyen.

vudura06 

Ez már nem kellett volna. Nagyon nem. Nem volt annyira borzalmas, de azért jónak nagyon nem mondható.

farkasbetti

Ez ugyanolyan jó rész volt, mint a harmadik. Végig vicces volt és szórakoztató. Bár itt volt benne egy olyan film a Világok harca is, amit én nem láttam, de itt annyira tetszett, hogy szeritnem meg fogom nézni azt is. Imádtam, hogy a végére be volt vágva Tom Cruise-nak az hülye szereplése Oprah műsorába. A párom azt hitte, hogy az csak egy ilyen kis vicc vagy egy plusz kis poén a végére :D

DeadBite

Nem szeretnék a részletekkel untatni igazából senkit,mert amit már az első három részre mondtam,az kb igaz mindegyikre.Agyatlan baromság,kiszámíthatatlan,sose tudod,mi jön a következő jelenetben,de paródiának remek.


Népszerű idézetek

Zakuro 

-Tesó,ismered Lassandrá-t a sarokról?
-Ja.
-Ő mesélte,hogy egyszer egy zombi feltúrta a kukáját.

s_l_m

Haragudni bárki tud, a megbocsátás a bátor tett.

kedaiyun

Cindy Campbell: Tudja, milyen emberek laktak itt?
Mr. Koji: Emberek? Nem, emberekről eddig nem még hallottam semmit.


Folytatása

Összehasonlítás

Horrorra akadva


Hasonló filmek címkék alapján