Kedvencelte 8

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

AnnaAnn

Ez a zombis Romero film valahogy kimaradt régebbről a számomra, és nem is lesz a kedvencem. Emellett azonban adott estére egy bizonyos hangulatot. A maga nemében egyedülálló, még ha nem is élethűek a sérülések. Tetszett, hogy az élőhalottak használnak eszközöket, de amolyan primitív módon, nem esnek túlzásba. A befejezés is jó volt, ahogy az egyik főszereplő meggondolja magát, és áttör rajtuk.

Miyakobaba 

Zombi apokalipszis esetén én is egy plázában keresnék menedéket.
Ott minden megvan.
A film számomra túl hosszú volt (lehetett volna egy órával rövidebb).

Negative_Singularity

A történet maga tetszett, az egy helyszínen játszódó szimpla, de magával sodró esemény is rendben volt (hozta a ’80-as évek filmhangulatát), de a karakterek iszonyú sekélyesek és felszínesek voltak, mintha csak papírsablon figurák lettek volna, egyszerűen képtelen voltam így élvezni ezt az egészet.
Az alapötlet jó, Romero világára épülnek a mostani zombis filmek is, ez egyértelmű, de valami nagyon hiányzott ebből a moziból.

Up (2018. dec.).: karácsonyi dekorációkészítés közben vettem elő egy kihívás miatt, mert már láttam, és nem kellett minden percére figyelnem. Igazából így sokkal jobban tetszett, mint mikor a képernyőre voltam tapadva, szóval, ha tv filmnek fogom fel, akkor azért nem rossz. Sőt.

1 hozzászólás
JackTheStampede 

Az első rész után arra számítottam, hogy itt is ugyanazt a történetet nézhetem végiig mint a remake-ben azonban már a játékidőn is ami 2 és fél óra látszott, hogy itt valami több lesz. Sajnos azonban számomra roppant lassan haladt előre a történet és a szereplők sem voltak valami kidolgozottak. Igazából indokolatlannak tartottam a film hosszát lévén elég egyszerű története volt. Kicsit untam és a zombik is elég gyengék voltak főleg amikor az egyik jelenetben egy fiatal srác a kezeivel csapkodva araszol a szőke lány felé úgy, hogy a csaj kb egy helyben ácsorog perceken keresztül. Hát ez már nem volt akkora élmény mint az első rész de mint a trilógia 2. része kötelező.

Kingslayer

Mindenkori kedvenc zombimozim. Nekem pont annyit ad, amennyit elvárok egy zombifilmtől, sem többet, sem kevesebbet: kellően trash, kellően barbár, kellően gusztustalan, kellően in medias res, nem veszi magát komolyan, nincsenek benne filozófiai mélységek, nem magyaráz meg semmit, nem keres megoldásokat, csak henteljük a zombikat és próbáljunk túlélni. Mint egy régi FPS játék. De ha zombifilmet nézek vagy FPS-sel játszom, azért teszem, mert éppen arra vágyom, hogy ne kelljen használni az agyamat – mert igenis igénylem az agyatlankodást is –, csak hadd szóljon.
Viszont a remake-jét nagyon utálom: ez trash, az meg gagyi.

fayakezdet 

Korához képest megállja a helyét. Az is tehet vele egy próbát. aki a mai modern zombis filmekhez van hozzászokva.


Hasonló filmek címkék alapján