Holnapután (2004) 292

The Day After Tomorrow
124' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, katasztrófafilm 12

Jack Hall klimatológusnak még a saját fia, Sam sem hiszi el, hogy a Földet katasztrófa fenyegeti. Ám amikor egy sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal söpör végig, Amerika megbénul a… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Jake GyllenhaalSam Hall
Dennis QuaidJack Hall
Emmy RossumLaura
Dash MihokJason Evans
Sela WardDr. Lucy Hall
Ian HolmTerry Rapson
Sasha RoizParker
Perry KingBlake elnök
Kenneth WelshBecker alelnök
Tamlyn TomitaJanet Tokada

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 56

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Fummie

Nem sokra emlékszem, de az a jelenet az agyamba égett, amikor futnak a hideg elől, majd kicsukják az ajtóval…

4 hozzászólás
Nihilchan

Tipikus amerikai katasztrófafilm. Sok irtó idióta jelenet van benne, de nézeti magát sokadjára is. Én szeretem az ilyen jellegű történeteket.

Törpillaa 

Szeretem ezt a filmet. Jók a színészek, és a történet is. Ez az egyik katasztrófafilm, amit nagyon szeretek. Jake Gyllenhaal-t imádom.

LukeSkywalker 

Tizenöt évvel ezelőtt a klímaváltozás már olyan aktualitással bírt, hogy Roland Emmerich figyelmeztetésül az emberiségnek elkészítette a Holnaputánt. Kinevették, jól szórakoztak rajta, majd legyintettek.
Tizenöt év telt el, és már senki sem nevet.

1 hozzászólás
Lunemorte

Szegény hős Amerika ellen összeesküdött a természet!!! Csoda, hogy a könnyeim nem csordultak ki! Amikor a Hollywood felirat leesett, felröhögtem. Igaz az is csoda volt, hogy ezen végig szenvedtem magam. Még a két viszonylag jó színész sem tudott segíteni a színvonalon.

2 hozzászólás
csartak 

Jó kis katasztrófafilmet akartam nézni. Most láttam először, de nem maradtam le semmiről. Vannak benne elég fura dolgok, amik tuti, nem így lennének.
spoiler
Jake Gyllenhaal meg jobb az őrült fazon szerepeibe, nekem ő nem jófiú. A végén mikor vigyorgott a helikopteren, kirázott a hideg. Eszembe jutott az Éjjeli féreg. ;)

Mazsa

Ezt a snitten vicces kijelenteni, de nem vagyok nagy filmes. Viszont a katasztrófa filmekért bolondulok, akármilyen ZS-kategóriás megbírom nézni őket. Egyszerűen vonzanak.
Ez az egyik kedvencem belőlük, hiszen ez nem is annyira ZS. :D Számtalanszor láttam, mindig megnézem ha megy a tv-ben.

6 hozzászólás
Mamori

Szóval a hőmérséklet másodpercenként tíz fokot csökken (és amúgy is már mindent jég borít), DE az amerikai zászló még mindig büszkén lobog (egy hózivatar után). Aha.

csokidani 

Ezredszerre láttam; az egyik legjobb katasztrófafilm, amit készítettek. Az idő se fog rajta, a CGI és az effektek kiválóak.

Meryl 

Ez volt az első katasztrófafilm ami komolyabb volt és még tinédzserként láttam. Borzasztóan szerettem és akkoriban eléggé rám is hozta a frászt, hogy esetleg tényleg pár év múlva (természetesen nem az elkövetkezendő 5 évben) de bekövetkezhet.
Jó volt újra nézni, még mindig kellemetlen érzések ébrednek bennem, de természetesen pozitívan. :)
Bármikor újranézem, mert imádom még mindig :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján