Kedvencelte 1

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Jól van, én akartam. Ismét egy műremek. A film nagyságát mutatja, hogy átéreztem a szereplők fizikai fájdalmát az első perctől az utolsóig. Kiemelném a színészi játékot. Csoda, amit néhány ember produkálni tud. Szerintem ilyen anti-színészetet csak hosszas tanulás után lehet előadni. No de mit keresett itt Judd Hirsch? Jelenleg még nem tudom eldönteni, hogy mi a félelmetesebb: az, hogy egy cápa ráesik a kajámra a pizzázóban vagy az, hogy a Szabadság-szobor feje végigkerget New York utcáin. És a harmadik részben David Hasselhoff is benne van! Nincs megállás, attól tartok.

2 hozzászólás
Evione 

Ööö… hát, ezt megnéztük. De minek?
Most komolyan az első rész ennél mérföldekkel jobb volt! Igen, én sem gondoltam volna, de azt a filmnek nevezett izét valóban alul lehet múlni; viszont az első részen legalább lehetett nevetni, míg ez egyszerűen csak fájdalmas volt.

jancsibohi 

Szerintem erre a filmre vígjáték címkét kéne rakni! :D És figyelembe véve a végén spoiler és elnézve a színészek nevető forgatás közbeni fejeit a vége főcímben, biztos vagyok benne, hogy ezt a filmet az alkotók se veszik komolyan.

Mr_White 

Tipikusan a róka bőrének másodszori lehúzása. Egy vedlett, tetves, rühes bőrnek…

ttiillyy

Hogyan mondjam el azt a bizsergését a már amúgy is síró-visító agysejtjeimnek, amikor Tara Reid megjelent „pizzaszeletelővel” a kezéhez rögzítve… egy csoda volt ez a film! :D

1 hozzászólás
AniTiger 

El sem tudom regélni, hogy ez mennyire brutálisan fájt nekem. Nem tudom, hogy az első után mire vártam, de én megbántam mindent. Amúgy molyon találtam valami karcban vagy karc alatt a filmet, de—

12 hozzászólás
mvancsika 

Ez még pocsékabb volt, mint az első rész. Mégis két csillagot kap, mert az utolsó 20 percet végigröhögtem; ennyivel adott többet az elődjénél.

Mesybojsó

Éljenek az Asylum filmek, mert mindig tudnak valami olyat mutatni, ami az élettel, logikával vagy bármi mással összeegyeztethetetlenek. Az gáz, ha a Subway reklámokat számoltam, miközben néztem? :D Ide a maradék két résszel :D

Emilie

(Még csak a lista elején tartok, de máris úgy érzem, mintha száz évvel idősebb lenne az agyam.) Azért két csillag, mert a körfűrész kezű nő látványától majdnem bepisiltem, olyan nevetséges volt. A kedvenc mondatom: Engem ettek már meg. (És a film nézése közben én is azt éreztem, hogy egy Sharknado falja a testemet. Jöhet a következő rész, David Hasselhoff-fal, hadd szórakozzak még egy kicsit.)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

kkata76 

– The next time you offer to lend a hand, don't be so literal about it.


Folytatása

Összehasonlítás

Sharknado


Hasonló filmek címkék alapján