Hódító hódok (1997–2001) 35

Norbert és Daggett hódok, akik „utcára” kényszerültek mikor anyjuknak újabb kölykei születtek. Ők nem a szokványos hód-tennivalók kedvelői, nem építgetnek gátakat, vagy rágnak fatörzseket. Oh nem, luxus lakás, éjjel-nappal, egyszóval élvezik az életet! Este addig maradhatnak fent, amíg csak… [tovább]

Szereposztás

Richard Steven HorvitzDugó (hang)
Nick BakayNorbert (hang)

Kedvencelte 17

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Áh! Gyermekkorom fénykora, a rengeteg klasszikus Nickelodeon mese, (a 'Rocko modern élete', a 'Jaj, a szörnyek!', a 'Fecsegő Tipegők', a 'Hé, Arnold!') és legfőképp a két lökött hód mindig bearanyozta a napom. A mai napig vigyorogva nézek meg belőle egy-egy részt, mert azóta sincs hozzá fogható. Minden karakter egyedi és szerethető a maga kis buta módján, mikor pedig 'Dugó' foci dühős focidrukkerként pattog, na azon a részen azóta is lefordulok a székről. Hibátlan darab, mindenkinek ajánlom!

4 hozzászólás
Serafina_Darion 

Aztaaa :O, hogy én ezt mennyire imádtam. *.* Semmire nem emlékszem belőle, csakis arra, hogy már 7 órakor fenn kukorékoltam, csakhogy megnézhessem. A legjobb mesesorozat. :)

muznik 

A legjobb rajzfilmsorozat! A húgomról és rólam szól XD Ő barna és szöszke, a beceneveit a sorozatból kapta: Dugeszka, Dugeszbugesz, Dugicsek :D Folyamatosan civakodtunk, mint a két hód.


Hasonló filmek címkék alapján