Hívatlanok 2: Éjjeli préda (2018) 33

The Strangers: Prey at Night
85' · amerikai · horror 18

Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és… [tovább]

magyar

Szereposztás

Christina HendricksCindy
Bailee MadisonKinsey
Martin HendersonMike
Lewis PullmanLuke
Damian Maffeimaszkos férfi
Hirdetés
Hívatlanok 2: Éjjeli préda (2018)
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

Gyártó
thefyzz

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

julcseee

Tipikus.
Család: Tökéletes szülők, lázadó, füves cigit szivó, rock bandás pólót viselő lány, aki spoiler.
Gyilkolászós emberkék, akik hirtelen tünnek elő a sötétből, mindent túlélnek, értsd: MINDENT, és simán utolérnek akkor is ha te futsz, ők meg sétálnak.
Tipikus gyilkolászós horror, de azért nem a jobb fajtából. Nem feltétlen mozis film, mi ott néztük, sajnos. Nem érte meg.

2 hozzászólás
Marcsi0603

Ennek a címe inkább az Életképtelenek 2 lehetne, mert annyira nagyon idegesítőek a szereplők, apuka és anyuka még hagyján, de hogy utána a gyerekeik is. A végét meg nem értettem.

Negative_Singularity 

Sosem értik meg a készítők, hogy az, ami egyszer jó volt, ahhoz nem kell folytatás. Vagyis nem így. De azért az, hogy a legnagyobb áldozat vs. gyilkos „csatánál” Bonnie Tyler klasszikusa volt a filmzene, azért az ütött.

mvancsika 

Sajnos itt nem volt semmi meglepetés, mert azt az első részben már elsütötték. Idegesítő volt a két tini de-oda rohangálása. A végére már nem is emlékszem.
Egyébként nem is értem, miért készült el ez a film. Valakinek nem volt ötlete, és eszébe jutott, hogy „hé, tíz éve volt ez a film, készítsünk egy folytatást”?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján