Hétmérföldes szerelem (2010) 101

Going the Distance
102' · amerikai · romantikus, vígjáték 15

Erin és Garrett találkozása egyéjszakás kalandnak indult, majd nyári románccá alakult. Egyikük sem tervez komoly kapcsolatot, Erin ugyanis San Franciscóban tanul, Garrettet pedig New Yorkhoz köti a munkája. Ám a nyár végén már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a… [tovább]

angol

Képek 36

Szereposztás

Drew BarrymoreErin
Justin LongGarrett
Charlie DayDan
Jason SudeikisBox
Christina ApplegateCorinne
Matt ServittoHugh
Sarah BurnsHarper
Leighton MeesterAmy
Natalie MoralesBrandy
Ron LivingstonWill

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

Theana 

Az az igénytelen amcsi vígjáték fajta néhány helyen, de Drew miatt nem tudom lecsillagozni. A forgatókönyv kisakkozható, nem nehéz kitalálni, mi lesz a következő lépés, ha már láttál néhány távkapcsolatról szóló filmet. Nem ismerem azt a filmet, amelyről remake-elték, de így önmagában bírható. (Aki meg szereti ezt a fajta humort, annak habos torta cseresznyével.) Ha a tévében leadják, lehet, hogy átkapcsolom.

viky0222 

Igazság szerint semmi extra nincs ebben a filmben, távkapcsolat, szokásos fordulatok, ugyanakkor aranyos volt, és egyszeri kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel. Drew Barrymore-t szeretem, és itt sem kellett benne csalódnom, jól hozza a megszokott romantikus vígjátékok főszereplőjét. Justin Longgal sem volt semmi bajom, viszont szerintem túl kevés volt köztük a kémia, ami kicsit rontott az élményen. Plusz a testi poénokért sem vagyok oda továbbra sem, szerencsére nem volt túl vészes a helyzet, de örültem volna, ha kihagyják ezeket, sokkal jobb lett volna.
A vége aranyos, nekem tetszik, hogy spoiler
Valószínű újra nem nézném, de így délutánra megfelelt.

farkas_niki 

Aranyos vicces szitukkal teli történet, szerethető szereplőkkel :)

balika88

Bele tudom magam képzelni a helyzetbe, nekem tetszett! :-) jó kis film! :-)

Zsófia 

Sajnálom ezt a filmet, minden megvolt benne, hogy kiemelkedhessen az átlagos romantikus vígjátékok közül, de nem tudott élni a lehetőségekkel.
Drew Barrymore öreg volt már az esetlen, 30 éves, túlbuzgó gyakornoklány szerepére, aki nemcsak a szerelmet, de a helyét is keresi még a felnőttek világában.
Justin Longhoz ugyanúgy nem illett a nőcserélgető, szívtipró szerep (amikor ez háttérbe szorult a filmben, akkor teljesen szerethető és hiteles volt a karaktere). Egy romantikus vígjátéknál nagyon sokat elvesz az élményből, ha a főszereplők között nincs semmi kémia, és itt én most ezt éreztem. A történet egyébként jól indult, a poénok is rendben voltak, és szerencsére nem az alpáriságon volt a hangsúly, hiába voltak benne testi poénok (is). Összességében a mellékszereplők sokkal szórakoztatóbbak voltak és a film felénél megült a lendület (a lezárás is olyan kis vérszegény volt). Egy este meg lehet próbálni, de annál többnek ez a film kevés.

Osli75 

Néhány jelenetet kiollóznék, de összességében nem volt rossz film. A két főszereplő szerintem jól játszik, legalábbis én hittem nekik. Szerintem szerethető romantikus vígjáték.

hankman 

Romantikus vígjáték ellenére számomra is fogyasztható volt, a poénokat pedig nem lövöm le, ami szerintem meghatározza azt a filmet. :) Úgy sem értitek, ha azt mondom Szobor! :D
spoiler
Mivel régebben láttam már más nagyon ezeken a poénokon kívül nem maradt meg bennem, csak, hogy távkapcsolat, és nagyon szenvednek egymás hiányától.
Egy jó estét tud szerezni a film, még ha romantikus is. :)


Népszerű idézetek

Theana 

Brandy: Erin, késtél.
Erin: Kösz, Brandy, elfelejtettem, miért rohanok.


Hasonló filmek címkék alapján