Elvarázsolt múlt (Hamupipőke 3.) (2007) 57

Cinderella III: A Twist in Time
70' · amerikai · animációs, romantikus, fantasy, musical

A Jótündérnek köszönhető, hogy a kedves, szorgalmas és meseszép Hamupipőke elmehetett a hercegi bálba és szegény, cselédsorban élő, mostohaanyját és gonosz mostohanővéreit kiszolgáló lányból igazi hercegnő lett! A mese véget ért, a szerelmesek boldogan éltek, míg… …míg fel nem bukkant a színen… [tovább]

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

negike 

Nem volt olyan vészes, bár az előző két rész nekem sokkal jobban tettszett. Valahogy ez olyan összevissza volt, meg nem is tudom, egy kicsit unalmas is, ha rövidebb lett volna akkor talán jobb lett volna. De azért elmenet, a vége nagyon aranyosra sikeredett. Örülök hogy Anasztázia így döntött spoiler. Az egerek még mindig nagyon nagy arcok! :D Ohh és a herceg is kapott szerepet, az apját nagyon bírom! :D Örültem hogy Hamupipőke végre kiállt magáért! :)))
Aranyos mese volt! :)) https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…

DoreenShitQ 

Végre szerepet kapott a herceg! spoiler Ezt is szerettem, beleillett Hamupipőke filmek világába. A három film végére már nagyon megkedveltem Hamupipőkét, tök jó példa lehet a kislányoknak, erős női karakter, pacsi Disney! ^^

Zsófia 

Te jó ég, hát mi volt ez?:D Tejesen zavaros a cselekmény, gondolkodás nélkül dobálózik műfaji klisékkel, emellett nagyon idegesített, hogy visszaerőszakolták a képbe ezt a rabszolgaság-motívumot, amiből egyszer már sikerrel kitörtünk (mert jobbat gondolom nem volt idő kiötölni). Imádom az eredeti mesét, de ez soha többet ne vetődjön az utamba. A 2 csillagból kap egyet Anasztázia jellemfejlődése, egyet meg Hamupipőke, aki meglepően hősiesen és tevékenyen igyekezett bebizonyítani a saját igazát (aztán remélem, hogy többször most már nem kell neki…).

Trixi 

A 2. rész mély zuhanása után nem vártam sokat a 3. résztől. De sokkal jobb lett, mint reméltem.

Rise 

Hát… elég érdekes elgondolás.
Nem tetszett, de kínomban már röhögtem rajta.
Kiskoromban nagyon szerettem a Hamupipőkét, de ez…hát erre nincsenek szavak. Hogy ezt paródiának szánták, vagy komolyan gondolták, nem tudom, de nem is akarom.

Lahara 

Nem rossz, de minek? Egy jó pont, hogy kicsit több szerepet kapott a herceg, bár jelleme nem nagyon van azon kívül, hogy ő a herceg.

otaksa 

Rég izgultunk ennyit mesén. Kicsit fura volt Hamupipőkét belevaló csajként látni, aki nem hagyja magát és tesz a saját boldogságáért (igazából nekem mindig is ez volt a bajom vele, hogy töketlen, és nem áll ki magáért, de itt legalább odateszi magát).


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján