Kedvencelte 3

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Charityy 

Hmm.. nem tudom, nem igazán nyerte el a tetszésemet. Jól indult, aztán egyre inkább ment lefele a lejtőn. A főszereplő néhol idegesített, a sztori viszont lekötött, annak ellenére, hogy elég sablonos.

Little_Monster 

Főszereplőt ennyire már nem tudom, mikor utáltam. Legalább az érzés az első pillanattól változatlan volt. A történet pont annyira érdekes, hogy egy hétvégét rászánjunk, de többet nem ér. Tele akar lenni rejtéllyel, és ki nem mondott háttérrel, ami engem inkább idegesít, mint hogy izgatottá tenne. Épp ezért elég hamar elvesztettem az érdeklődésem, és már csak a leszbikus szál miatt voltam kíváncsi, de bár ne lettem volna, mert az is halovány, klisével teli és azelőtt véget ér, hogy mondana valamit. Igazából a vége után sem tudom, hogy ennek miért kellett elkészülnie és mit akart mondani.

5 hozzászólás
Rebarbara

Nagyon jól indult a sorozat, tetszett, sőt, kimondottan kedveltem Jeant. Aztán sajnos a hatodik résszel kezdődően minden megváltozott.
Ha csak magát a cselekményt és a történetet nézem, akkor azt mondom, hogy nagyon jó. Viszont sajnos nem tudom csak ezt nézni és a színészek elég nagy csalódást okoztak. spoiler
Úgy érzem lehetett volna tartalmasabb, vagy ha nem, akkor rövidebb az első évad. Az évad végére egy szál sincs elvarrva, tehát elejétől fogva arra mentek, hogy lesz második évad is és lesz is, ez már le van szögezve. Azt még nem tudom, hogy megnézem a második évadot, vagy sem, egyelőre nem nagyon kívánom megnézni, de az is lehet, hogy mire megjelenik, elillan az ellenszenvem.
Az viszont biztos, hogy Naomi Wattsből egy életre elég volt.

adaline

Nem volt rossz sorozat, de a végére ellaposodott. Naomi Watts-ot még nem láttam kb, semilyen szerepben. Jól játszik, megkedveltem.

szolykahajni

Naomi Watts nagyon jól alakította a fő karaktert – szeretem, ha ennyire emberi hulladék egy szereplő. De ezzel kb a végére is értem a pozitívumok felsorolásának. Túl sok szál, hiteltelenül sokáig kézben tartva Jean által, aztán egyenesen a szakadékba…
És a befejezés is túlságosan épített a tervezett 2. évadra, ettől viszont értelmetlen és lezáratlan marad az egész.

SzilSzilvi

Watts játéka miatt nézendő leginkább. Jó alapötlet, de nem sikerült elég érdekessé tenni.


Hasonló filmek címkék alapján