Gyilkos játék (2007) 8

Steel Trap · Keiner kann entkommen
89' · német · thriller, horror 18

Egy csoport fiatalt meghívnak egy VIP-partira egy felhőkarcoló 27. emeletére. Hamarosan rá kell döbbenniük, hogy az épület lezárult, a lift nem működik és magukra maradtak. Miután egy-egy társukat holtan találják rémültem próbálnak menekülni, de késő. A titokzatos gyilkos már nem hagy nekik… [tovább]

Szereposztás

Georgia MackenzieKathy
Annabelle WallisMelanie
Mark WilsonWade
Pascal LangdaleRobert
Julia BallardNicole
Joanna BobinPamela
Adam RaynerAdam

Kedvencelte 1

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Echo

Nem vártam sokat ettől a filmtől és sikerült meglepnie. Sokkal érdekesebb volt,mint amit az előzetesből kinéztem.

A történet egész izgalmas volt, bár szerintem túlzásba vitték a drámát. Nicole és Robert kibírhatatlan volt egész végig. Szabályosan örültem amikor meghaltak. Csak szegény Wade-et sajnáltam. Nem hiszem,h ezt érdemelte volna.

A végét már előre sejtettem és az indok is elég sablonos volt. spoiler

Törpillaa 

Nekem bejött ez a vérengzős horror film. A csavarok jók voltak és a vérengzős részek is tetszettek. Sejtésem se volt ki lehet a gyilkos és meglepő volt látni, hogy ki az. Cseppet sem rá gondoltam volna pont rá. A vége igazán jó csavarosra sikerült és jól kitervelt volt. A színészek nem igazán nyerték el a tetszésem, de a végén az elvetemült nő alakítása tetszett.

Negative_Singularity

Meglepően jó film volt, a csapdákat imádtam, a kijutós-gyilkosos játékokért a Fűrész óta rajongok. Nyilván össze sem lehet hasonlítani a két világot, de ezek a németek tudnak valamit, ha elborultságról és bomlott elméről, no meg spoiler kell alkotniuk valamit a celluloidra. Határozottan jó film volt.

Carmilla 

Csak a végét láttam, de az épp eléggé meggyőző volt… arra nézvést, hogy időpocsékolás lett volna megnézni az elejétől. Ne tévesszenek meg senkit sem az itt olvasható lelkendező vélemények! Azért az a 4,4-es IMDb átlag nem véletlen…


Hasonló filmek címkék alapján