Halálbiztos (Grindhouse) (2007) 92

Grindhouse: Death Proof
113' · amerikai · thriller 18

Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julianak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Kurt RussellStuntman Mike
Sydney Tamiia PoitierJungle Julia
Rosario DawsonAbernathy
Zoë Bellönmaga
Vanessa FerlitoArlene
Rose McGowanPam
Mary Elizabeth WinsteadLee
Quentin TarantinoWarren
Eli RothDov
Omar DoomNate

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Emerson 

Amikor már azt hittem, kezd egy kicsit jobb lenni, hirtelen elcsesződött az egész és infantilis nyivákolás keretében rögtön véget is ért a film. Tarantino sem a régi már. Hol van már a Reservoir Dogs színvonal?

Emilie

Áh, Tarantino egyik leggyengébb filmje. Unalmas, vontatott, aki még nem nézett tőle semmit, az semmiképpen ne ezzel kezdje, mert csalódni fog.

walksdowonders 

Mint a legtöbb Tarantino film esetében, a film végén itt is a „Mi volt ez??” mondattal a fejemben pislogtam a vége főcím láttán, mégis… azt kell hogy mondjam, imádtam. De ezt akkor és ott persze nem mertem volna bevallani, kellett egy kis idő, hogy megemésszem a látottakat. A lányok nagyon jól alakítottak, és bár nő vagyok és hetero, Zoë Bell-be egy picit beleszerelmesedtem (: Ki nem??

Kiskakukk 

Kurt Russel minden megnyilvánulása és a seriff okfejtése zseniális.

carragher 

Ez a film egy trágya. Tudom nem kell komolyan venni mert Grindhouse. Ne figyeljek oda a sok káromkodásra. De akkor is ezekre nem figyelek akkor is csak jóindulattal közepes.

kytty0494

Hát… ez fura volt. Jók voltak az akciójelenetek. Végig izgultam rajta, annak ellenére, hogy nekem egyik szereplő se volt szimpatikus. Valószinűleg nem fogom nagyon sokszor megnézni, de mindenképpen ajánlom egyszer legalább.

sgtGiggsy

Fölösleges, a történet szempontjából irreleváns tízperces pofázós jelenetek? Pipa. Női lábfej indokolatlan mutogatása? Pipa. Eltúlzott erőszak? Pipa. Ja, hogy Tarantino filmet nézünk, nincs több kérdésem.
Igazából az a baj a Halálbiztossal, hogy néhány Tarantino stílusjegy megmutatkozik benne, de pont azokat, amiktől jók szoktak lenni a filmjei, abszolút kihagyta. Nincsenek érdekes karakterek, az irreleváns pofázás meg csak irreleváns pofázás, mert érdekes, vagy humoros az nem lett. Persze a megidézni kívánt stílus sem hozott filmtörténeti remekműveket, de a Halálbiztos még a grindhouse időkben is csak egy vontatott hulladék lett volna. A végső autósüldözés jó lett, de azon túl…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján