Gonosz Halott (2013) 95

Evil Dead
91' · amerikai · thriller, horror 16

Az öt huszonéves fiatal a civilizációtól távol, az erdő mélyén lévő magányos kunyhóban akarja tölteni a hétvégét. A pincében találnak egy régi, különös könyvet, a Holtak könyvét. Amikor belelapoznak, akaratlanul is életre keltik az erdőben lakozó ősi gonoszt. A gyilkos démon brutális módon,… [tovább]

angol · magyar
angol

Szereposztás

Jane LevyMia
Shiloh FernandezDavid
Lou Taylor PucciEric
Jessica LucasOlivia
Elizabeth BlackmoreNatalie
Phoenix ConnollyTinédzser lány
Jim McLartyHarold
Sian DavisÖreg nő
Bob DorianRaymond Knowby professzor (csak hang)
Bruce CampbellAsh

Kedvencelte 8

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Borzalmas, undorító, és unalmas, idióta szereplők, nekem nagyon nem tetszett. Egynek elment, de többé meg sem fogom nézni, ezt a sz.rt. Mást sem csinálnak csak nyavalyognak, és visítoznak, mint az őrültek… Az egész sztori akár jó is lenne, ha nem lenne ilyen sz.r, ennyi idióta szereplő benne. spoiler Jobb lett volna, ha egy se marad.

csokidani 

Hmm-Hmm. Nem tudom eldönteni, ez most komoly volt vagy egy kifigurázása a műfajnak? Komolynak szánták gondolom, de annyi gyermeteg hiba, annyi kliséhalom, annyi bénázás volt benne hogy vagy vakok voltak a készítők, vagy ízlésük nem nagyon van. Voltak benne jó momentumok, még egy kicsit félelmetes is volt helyenként, de mindig azonnal agyoncsapta egy agyament baromság. Az se semmi h kábé mindegyik szereplő elpusztíthatatlan volt. Pl a csajok körében a karlevágás milyen népszerű már… A csávókat se puskával se szögbelövővel se késeléssel nem lehetett megállítani. Ez mán döfi. A fő gonosznak (ördög?) arra volt szuper ereje hogy mindenkit gonosszá változtasson és befolyásoljon, de ahogy leláncfűrészezték a lábát (Bruhahahahaaaa), azt nem tudta visszanöveszteni? Egy szellem? Muhahahhahahahaaa. Az újjáélesztés egy házilag összetákolt defibrillátorral? HAHAHAHAHHAHAAAA. A többit már nem is említem, mert egy diplomamunka összejönne a blődségekből…A gonosz az jól volt ábrázolva, bár a trágár beszéd inkább vicces volt mintsem félelmet keltő. Szval ez egy elég gyenge horror lett (tudom, remake), jó szívvel kihagyhatónak mondnám.

eNNBeus 

Tinihorror soksok túlzással. A jó ízlés határainál többször kelt újra a gonosz, és igencsak jól táplált fiatalok ezek, akik kb száz szögbelövés kaszabolás karlevágás után is egy nyikk nélkül szembeszállnak az ördöggel… Egynek elment de nagyon gyorsan felejtős.

Elmer 

A 2. és a 3. részek humorát teljesen nélkülöző, vértől lucskos, válogatott trancsírparádé.

ParkYeonSeul 

Nem szoktam horrorokat nézni. Elégé félős vagyok , de miközben néztem a filmet egyszer sem volt olyan , hogy megijedtem volna. Vér viszont jó sok volt benne. Ez a film szerintem nem horror hanem inkább vígjáték, az 5 Horrorra akadva rész jutott eszembe róla. Ott is kb. ez volt a sztori.

lipotdorka 

Bennem lehet a hiba, de ez szerintem egy borzalmas film. 1 vagy 2 éve néztük meg baráti társasággal, kegyetlenül untuk magunkat rajta, no mer hülyére röhögtük magunkat. Soha többé.

Tündérke

Se füle, se farka történet, kellően véres…egyszer nézős. :)

Kiskakukk 

Az eredeti filmet rongyosra néztük VHS-en, szóval kíváncsian ültünk le a remake elé. Más, mint a régi, a történet kissé máshogy alakul és a halálnemek is eltérőek. Nekünk tetszett.


Hasonló filmek címkék alapján