Kedvencelte 4

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Őszintén az elején nem tudtam komolyan venni ezt a filmet. Komolyan milyen ember képes perelni egy társkereső oldalt? Aztán persze kiderült hogy spoiler. De a végére egész aranyos film kerekedett belőle. Továbbra sem túl komoly és nem nagy szám, nem kell tőle sokat várni. De a cuki kis happy endjével és karakterbeli pozitív csalódás jó élményt nyújtott.

krlany 

Jó hát néha kell némi limonádé nagy dózisban… mire rájöttem, hogy honnan ismerős a csaj… ez a csaj sem jár egyedül…

viky0222 

Időnként szükségem van a hasonló filmekre. Olyanra, ami aranyos, könnyed, kicsit klisés és kiszámíthatóan boldog. Mert ezek tudnak feltölteni, amikor leginkább szükségem van rá. Ez sem volt másképp, teljesen azt kaptam, amit vártam. Nem tökéletes, nem is kiemelkedő film, de amire kell, arra nagyon jó. A története elég furcsa, perelni egy társkereső oldalt, és elmenni ennyi randira azért nem mindennapi. Damon Wayans Jr. kicsit furcsa volt nekem egy ilyen szerepben, lehet a New Girl miatt, ahol amúgy sem bírtam a karakterét. Nem lepődtem meg a végén egyáltalán, spoiler Nem életem filmje, de nem is azért néztem meg. És nem kizárt, hogy megnézem majd még, ha valami ilyesmire vágyok.

clarity 

a „csaj nem jár egyedül” is megöregedett, hiába. ez a film meg egy húszezredik nyáltenger eladva romantikus címkével. legalább a humora jó lett volna, de az sem.

Sakara 

Szerintem egy jó film. Érdekes és nem teljesen a megszokott sablon, hanem eltér egy kicsit. Aranyos volt és olykor-olykor vicces.
U.i.: Tamara Taylor-t csak én vágtam volna ki a 4.-ről 'Namaste'-kosan?

bubimentesvíz

Annyira nem is volt rossz mint amennyire gondoltam, hogy az lesz. Estére kellemes és aranyos film volt. Denise-t egyszerűen imádtam :D

Avilda 

Nagyon aranyos volt, semmi extra, de őszre tökéletes :)


Hasonló filmek címkék alapján