Fülledt utcák (2017–) 20

0 díj · 2 jelölés

A sorozat az amerikai pornóipar felemelkedését meséli el az 1970-es, 80-as években. A pornó legalizálása után a New York-i Time Square lesz a műfaj egyik fellegvára, ahol a pénz mellett megjelenik a prostitúció, drog, AIDS és a maffia is.

Képek 10

Szereposztás

James FrancoVincent Martino / Frankie Martino
Maggie GyllenhaalEileen 'Candy' Merrell
Margarita LevievaAbigail 'Abby' Parker
Lawrence Gilliard Jr.Chris Alston
Dominique FishbackDarlene
Emily MeadeLori
Gbenga AkinnagbeLarry Brown
Daniel SauliTommy Longo
Gary CarrC. C.
Pernell WalkerRuby

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

lollynymph

A rengeteg dicsérő vélemény miatt kezdtem bele, és egyáltalán nem bántam meg. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire le fog kötni egy olyan sorozat, amiben egyrészt minimális humor van, másrészt pedig a főszereplők nagy része vagy sarki lányka, vagy pornószínész, esetleg strici… De határozottan ez volt a helyzet. Imádtam az egész hangulatot, és külön öröm volt ennyi hibátlan színészi játékot látni. Főleg James Franco lepett meg, aki nem akármilyen színvonalon hozta a dupla szerepét. De azt hiszem a legjobban Candy vett le a lábamról… Bár ha valakinek Gyllenhaal a vezetékneve, akkor nem is meglepetés, hogy zseniális.

sipiarpi 

Így hogy láttam kik az alkotók, már értem miért volt olyan érzésem, hogy a Drótot látom, csak a ’70-es években és más témával. Dögös zenék és kemény utcák. Hangulatát jól eltalálták és egy nem minden napi témát mutat be kendőzetlenül, így nem való mindenkinek.

krlany 

1. évad

Ez egy nagyon király kis sorozat. Remek atmoszféra, szuper zenék, és imádom annak a kornak a ruháit is és a mikrofon fejeket. A téma pedig az utca sarkon hever. Tetszik a kendőzetlensége, hogy nem finomkodik, hogy bele a közepébe. Kiváló korrajz.

Horváth_Evelyn 

Első évad: 7/10
Számomra ez egy kicsit túl naturalisztikus volt. De rendben, a hitelesség, ugyebár… A karakterek közül Eileent kedveltem meg inkább. Furcsán paradox figura. Egy olyan világban, ahol tárgyiasítják a női testet, úgy dönt, hogy maga fog irányítani. Tehát egyben alávetett és irányító. De nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz vele. A másik figura, aki szimpatikus, az Darlene. Simán aranyos. Martinoék ügyei számomra laposak, nem nagyon tudott megfogni, de James Francónak a mosolya annyira szép, hogy felképelném érte. Összességében a film hangulata nagyon bejön, a zenék is szuperek. A színészek jól játszanak. Ez mind rendben van, emiatt is pontoztam fel a teljes évadot (a részekre külön-külön kevesebb pontot adtam).

Mesemondo

David Simon nagyon az elemében van ezzel a sorozattal, hozza a klasszikus formát – humort, kegyetlen realizmust, jó színészeket, emlékezetes figurákat, társadalmi kontextust egy olyan sztorihoz, amiből minden más alkotó sima pornósorozatot csinált volna. Egyszerre súlyos és laza a sztori, nem csömörlik meg tőle az ember, de néhol alaposan elgondolkodtat. Nagyon örülök, hogy nem kellett csalódnom Simon bácsiban! James Franco felnőtt a feladathoz, a klasszikus Wire gárdából is többeket viszontláthatunk, Maggie Gyllenhaal pedig kegyetlenül nagyot alakít. Remélem, lesz még belőle sok évad.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján