Fülledt utcák (2017–) 9

A sorozat az amerikai pornóipar felemelkedését meséli el az 1970-es, 80-as években. A pornó legalizálása után a New York-i Time Square lesz a műfaj egyik fellegvára, ahol a pénz mellett megjelenik a prostitúció, drog, AIDS és a maffia is.

magyar
angol

Képek 10

Szereposztás

James FrancoVincent Martino / Frankie Martino
Maggie GyllenhaalEileen 'Candy' Merrell
Margarita LevievaAbigail 'Abby' Parker
Lawrence Gilliard Jr.Chris Alston
Dominique FishbackDarlene
Emily MeadeLori
Gbenga AkinnagbeLarry Brown
Daniel SauliTommy Longo
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

meowmimi

A rengeteg dicsérő vélemény miatt kezdtem bele, és egyáltalán nem bántam meg. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire le fog kötni egy olyan sorozat, amiben egyrészt minimális humor van, másrészt pedig a főszereplők nagy része vagy sarki lányka, vagy pornószínész, esetleg strici… De határozottan ez volt a helyzet. Imádtam az egész hangulatot, és külön öröm volt ennyi hibátlan színészi játékot látni. Főleg James Franco lepett meg, aki nem akármilyen színvonalon hozta a dupla szerepét. De azt hiszem a legjobban Candy vett le a lábamról… Bár ha valakinek Gyllenhaal a vezetékneve, akkor nem is meglepetés, hogy zseniális.

Horváth_Evelyn 

Első évad: 7/10
Számomra ez egy kicsit túl naturalisztikus volt. De rendben, a hitelesség, ugyebár… A karakterek közül Eileent kedveltem meg inkább. Furcsán paradox figura. Egy olyan világban, ahol tárgyiasítják a női testet, úgy dönt, hogy maga fog irányítani. Tehát egyben alávetett és irányító. De nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz vele. A másik figura, aki szimpatikus, az Darlene. Simán aranyos. Martinoék ügyei számomra laposak, nem nagyon tudott megfogni, de James Francónak a mosolya annyira szép, hogy felképelném érte. Összességében a film hangulata nagyon bejön, a zenék is szuperek. A színészek jól játszanak. Ez mind rendben van, emiatt is pontoztam fel a teljes évadot (a részekre külön-külön kevesebb pontot adtam).

Mesemondo

David Simon nagyon az elemében van ezzel a sorozattal, hozza a klasszikus formát – humort, kegyetlen realizmust, jó színészeket, emlékezetes figurákat, társadalmi kontextust egy olyan sztorihoz, amiből minden más alkotó sima pornósorozatot csinált volna. Egyszerre súlyos és laza a sztori, nem csömörlik meg tőle az ember, de néhol alaposan elgondolkodtat. Nagyon örülök, hogy nem kellett csalódnom Simon bácsiban! James Franco felnőtt a feladathoz, a klasszikus Wire gárdából is többeket viszontláthatunk, Maggie Gyllenhaal pedig kegyetlenül nagyot alakít. Remélem, lesz még belőle sok évad.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján