Férfi kell! (2015) 65

Man Up
88' · francia, angol · romantikus, vígjáték

Az évek óta szingli, rutinos vakrandizó Nancy-t összetévesztik egy másik lánnyal annak első randiján, de a találkozó olyan jól sikerül, hogy sokáig nem is meri felfedni valódi kilétét. Ebből persze mindenféle bonyodalmak támadnak…

angol

Képek 3

Szereposztás

Lake BellNancy
Simon PeggJack
Olivia WilliamsHilary
Ophelia LovibondJessica
Ken StottBert
Henry Lloyd-HughesDaniel
Rory KinnearSean
Sharon HorganElaine
Dean-Charles ChapmanHarry
Stephen Campbell MooreEd

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

ziara 

Mostanában nem láttam ennél romantikusabb és viccesebb filmet! Jó kis angolos humor, figurák és szituációk! És olyan jó volt szívemnek kedves színészeket látni, ahogy feltűnnek itt-ott!

walksdowonders 

Ilyen és ehhez hasonló romantikus vígjátékok, ilyen karakterekkel (és szuper megtestesítőikkel) bármikor jöhetnek, köszönöm. :)

(Ééés egy újabb megkaparintandó soundtrack album)

Rebane 

Sose csíptem a romantikus vígjátékokat, ez mégis tetszett! Ez van, öregszem…

Lobo

Miért nem mondta senki, hogy ez egy ennyire jó romantikus komédia? Teli angolságokkal és jó szövegekkel és hihetetlenül szuper karakterekkel, színészekkel (Rory Kinnear!!!!!!!!!!!!!!!!!!) , sztorival?
Miért ilyen ritkán csinálnak mostanában ilyet?
Végignevettem, sírtam és szerettem az egészet. Nézzétek meg.

robnor 

Hát én ezen marha jókat röhögtem, irtó aranyos kis történet.

tonks

Szinte véletlenül botlottam bele ebbe a filmbe, és tiszta szerelmes lettem :D Hangulatos, vicces, és közben tök komoly is volt valahol, a főszereplő páros meg <3 <3 <3
Több ilyen film kellene.

Londonna 

Alapvetően tetszett. Értékeltem, hogy „életszagú” filmet csináltak, és nem akartak mindenáron mindent felnagyítani, ahogy azt a tipikus romantikus vígjátékokban szokás. Itt nem fulladtál bele a cukormázba spoiler Bevallom, engem kicsit bosszantott, hogy a fiatalabb lányt ennyire froclizták. Mintha egy 24 éves nem lehetne tökéletes párja egy negyvenes pasinak! Ugyanmááár! spoiler :D Szóval, attól, hogy több év választ el valakitől a „megszokottnál”, a fiatalabb még egyáltalán nem biztos, hogy akkora „sügér” és „teljesen más világ”, mint… Úgyhogy… ezért haraptam.
A helyszíneket imádtam, mondhatni MINDEN ismerős volt, és akkorákat sóhajtoztam közben, hogy hajjaj. :))) Aztán meg volt néhány jelenet, ami megint csak a saját sztorimat juttatta eszembe, sőt, egy pillanatra még azt is hittem, hogy ez konkrétan ugyanaz a szórakozóhely, mint ahová én helyeztem az egyik fejezetemet, de… valószínűleg nem az. :D Ugyanakkor az ott zajló események is nagyon hasonlóak bizonyos szempontból az enyémhez, meg az a beszélgetés a főszereplők között, miközben ropják a zenére… :D Hihi.
Szóval leszámítva a fenti dolgokat, nekem ez most bejött. Simon Pegg pedig átlagon felül zseniális, nagyon tetszett ez a karaktere. :)

otaksa

Elsőre talán nem is tűnik fel, de nagyon sok igaz mondat van ebben a filmben. Mi történik, ha egy vakrandin véletlenül nem a jó csajjal fut össze az ember? És mégis randiznak? Mi lehet egy elvált, negyvenéves fickó, és egy 34 éves, megcsömörlött és ironikus „vénlány” között?
Jó kis film ez.

hankman 

Igazi angol humor. Ráadásul feliratosan néztem, szóval az az igazi Brit angol akcentus csak adott az élményhez.

A film iszonyat nehezen indult be, Lake Bell is egy elég esetlen, helyét nem találó csajt alakított, aki baromi unalmas alapvetően, persze kellett egy alapszitu, ami változásért kiáltott. Aztán minden és mindenki kibontakozott és innentől már útra kelt a sztori és egész jó lett.
Lake Bell a hatalmas szájával és erős pofacsontjaival szokatlan választás volt, ráadásul nem igen ismertem, viszont Simon Pegg, mivel az egyik kedvenc színészem megörültem neki, már csak olyan filmek után is, mint a Világvége, Paul, Vaskabátok, vagy a Haláli hullák hajnala.

Úgy gondolom, ez a film jól egybesűrítette, ami egy randin megtörténhet, ami végbemehet két ember között, meg úgy az életük mennyire befolyással lehet a párválasztásra. spoiler úgy gondolom mindezekkel együtt így volt az egész kerek.

Egy jól elhelyezett belső poént is fel lehet fedezni a filmben, ha valaki nagyon odafigyel. spoiler Samu legyek, ha nem direkt csinálták így.

spoiler

Miután beindult a sztori poénok terén egész jól állt a film, meg rém ciki és hülye helyzetekkel is kellően meg volt spékelve a sztori, a karakter komikummal is egész jó érzékkel bántak. spoiler

Nehézkesen indul be, Nancy nem feltétlenül a megtestesült férfi ideál, de hibái ellenére bebizonyítja, hogy szerethető nő, a melléktörténések és mellékszálak is érdekesek, mindenben van egy kevéske mögöttes mondani való, a vígjáték jelzőt is többé-kevésbé megérdemli.

Röfipingvin

Cukkerság a köbön a lehető legtökéletesebb köntösben :)(: És most nálam Simon Pegg viszi a pálmát mindenki fölött ^^ És persze most azonnal repülőjegyet Londonba ^^


Hasonló filmek címkék alapján