Felhőszakadás (2011) 3

Cloudburst
93' · kanadai · kaland, dráma, romantikus

Stella nagyot hall, Dot pedig látássérült, mindketten a hetvenes éveikben járnak. 31 éve vannak együtt, de amikor Dotot prűd unokája öregek otthonában akarja dugni, közös életük szétesni látszik. Végső elkeseredésükben úgy döntenek, Kanadába szöknek, hogy összeházasodjanak. Az úton felvesznek… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Olympia DukakisStella
Brenda FrickerDot
Kristin BoothMolly
Ryan DoucettePrentice
Hirdetés

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Távolságtartó voltam a filmmel kapcsolatban, mert legyünk őszinték, ki akar öregekről készült filmeket nézni? Viszont még sosem találkoztam együtt élő és egymást szerető leszbikus párral, így ez a része nagyon érdekelt. Nagyon örülök, hogy végül megnéztem ezt a kedves történetet, amiben végtelenül sok humort és őszinteséget találtam. A végére persze minden fal leomlott bennem és akaratlanul a történet befogadójává váltam, de nem bántam meg egy percre sem.

desertangelable 

Az egyik legrégebbi film volt a várólistámon, és talán még mindig ott csücsülne, ha időközben @Little_Monster nem ír értékelést róla. Sajnálom, hogy eddig vártam vele, mert nagyon tüneményes film volt – leszámítva Stella válogatott káromkodásait – és szerintem minden percét élveztem. Olympia Dukakist még az Acélmagnóliák című filmben ismertem meg, és mondhatni azóta szeretem, eddig is nagy színésznőnek tartottam, de ezzel a szereppel azt gondolom, hogy végérvényesen bebizonyította nagyságát. Olyan hitelesen alakította a dyke-ot, hogy minden mozdulatát elhittem neki. Nem túl pörgős film és nem is túl akciódús, viszont annál szeretetteljesebb. Azt hiszem ezt a filmet meg fogom még nézni máskor is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján