Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ekkora nagy baromságot… Az alapsztori nem lett olyan rossz, csak a megvalósítás gagyi. A film hangulata is pocsék, a szereplők is eléggé borzalmasak voltak, és uncsik. Egyáltalán nem volt ijesztő, és az a fekete trutyi vér helyett pfff… Csak visítoznak, okoskodnak, meg feministák és hímsoviniszták… Se karácsonyos hangulat, se egy jó horror. Egyszer nézhetős.

UViki 

Nem volt rossz az ötlet, de sajnos semmi izgalmas nem történt benne, ráadásul a szereplők egytől – egyig idegesítőek voltak.

Popovicsp87 

Ez a film elképesztően unalmas.
Az első fele elment a hímsoviniszta, feminista ömlengéssel, úgyhogy alig vártam, hogy végre bedarálják ezt a sok pofázó hülyét.
A szereplők idegesítőek, csipognak végig, antiptikusak.
A horror kimerül a jump scare-ekben, feszültséget, vagy hangulatot ne is keressünk.

Corvus_CoRex 

Még csak nem is hallottam erről a filmről.
Így megtekintés után… nem is csodálom… X,)

A DVD borítón + a „gyökérmenüben” olyan utalások + képek vannak, amik miatt valami nagyon durva csajszikra számítasz, akikkel még csak véletlenül sem érdemes cicózni… erre kapsz egy rakás sipítozós kis csajt… =_="

Anna93 

Hát ez mi volt? Az alap ötlet tetszett. De ez a túltolt hímsovinizmus, és feminizmus erőltetett volt.. Nem kellett volna. Azt gondoltam a csajok jobban kiállnak majd magukért,erre csak hisztiztek, a végén már én éreztem magam kényelmetlenül. Valami nagyot akartak mondani, de nagy bukta lett.

Semmi hangulat.. És lapos is… Azt a 4 csillagot csak azért adom, mert legalább végig bírtuk röhögni, (nem a filmben volt poén, csak a barátnőmmel eltudtunk hülyéskedni rajta) és a díszítések tetszettek…

3 hozzászólás
strangelove 

Ütős, főleg a fináléja révén. Horrornak közepes, van néhány ügyes megoldás, de sok a klisé. Nyilvánvaló, hogy igazán politikai filmként működik, pont ezért kellett kicsinálni, landolt is az imdb negatív 100-as listáján.

a_girl92

Szerintem nem volt ez olyan rossz, mint amennyire sokan lehúzzák, azért én láttam már ennél sokkal rosszabb filmet jóval magasabb százalékkal…Szerintem a történet különben jó volt, és annyira szörnyű sem volt, nekem egészen tetszett…Mondjuk ízlések és pofonok. A párom egyik haverja megakarta nézni moziban anno, de azért nem bánom, hogy nem ott néztem meg. De őszintén sajnálom ezt a kevés %-ot.

1 hozzászólás
Édua_Vörös

Hímsoviniszták vs feminácik, dióhéjban. Baromi idegesítő és dühítő mindkét fél.
A plusz egy pontot az egyetlen értelmes karakter, Claudette kapta a kiváló alakításért.


Népszerű idézetek

Ódor_Endre 

– Christmas is the time for looking sexy, Riley.

Ódor_Endre 

– And you can't kill an ant because they're all an extension of the others.


Hasonló filmek címkék alapján