Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ekkora nagy baromságot… Az alapsztori nem lett olyan rossz, csak a megvalósítás gagyi. A film hangulata is pocsék, a szereplők is eléggé borzalmasak voltak, és uncsik. Egyáltalán nem volt ijesztő, és az a fekete trutyi vér helyett pfff… Csak visítoznak, okoskodnak, meg feministák és hímsoviniszták… Se karácsonyos hangulat, se egy jó horror. Egyszer nézhetős.

Anna93 

Hát ez mi volt? Az alap ötlet tetszett. De ez a túltolt hímsovinizmus, és feminizmus erőltetett volt.. Nem kellett volna. Azt gondoltam a csajok jobban kiállnak majd magukért,erre csak hisztiztek, a végén már én éreztem magam kényelmetlenül. Valami nagyot akartak mondani, de nagy bukta lett.

Semmi hangulat.. És lapos is… Azt a 4 csillagot csak azért adom, mert legalább végig bírtuk röhögni, (nem a filmben volt poén, csak a barátnőmmel eltudtunk hülyéskedni rajta) és a díszítések tetszettek…

3 hozzászólás
monokrom22 

A Fekete karácsony egy borzalmas film, egyenesen mérgező megközelítéssel tálalja az üzenetét, pofátlanul tolja a propagandát a néző arcába, miközben még szórakoztató is elfelejt lenni és inkább dögunalmas lesz. Buta, összecsapott, nevetséges történet, nulla horroratmoszféra, végletekig lebutított slasher elemek és semmilyen színészek.

a_girl92 

Szerintem nem volt ez olyan rossz, mint amennyire sokan lehúzzák, azért én láttam már ennél sokkal rosszabb filmet jóval magasabb százalékkal…Szerintem a történet különben jó volt, és annyira szörnyű sem volt, nekem egészen tetszett…Mondjuk ízlések és pofonok. A párom egyik haverja megakarta nézni moziban anno, de azért nem bánom, hogy nem ott néztem meg. De őszintén sajnálom ezt a kevés %-ot.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján