Farkasölő (2007) 10

Wolfhound · Volkodav iz roda serykh psov
136' · orosz · akció, kaland, fantasy

Farkasölő szüleit és falujának összes lakóját lemészárolták, amikor még gyerek volt. Felnőttként a Szürke Kutyák klánjának utolsó tagját egyetlen cél vezérli: el akarja pusztítani Vérszomjast, a kegyetlen gyilkost, aki mindezért felelős. A célig hosszú út vezet, és az út során titokzatos… [tovább]

Szereposztás

Aleksandr BukharovFarkasölő
Oksana AkinshinaHelen
Aleksandr DomogarovThe Man-Eater
Igor PetrenkoLuchezar
Juozas BoudraitisDungorm

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

sempiternalsoul

Ez egy rakás sz@r, de legalább hosszú is. A két csillagot a szép természeti vágóképekre és a denevérre adom, ez egy kaotikus, undormány, rakás ürülék.

Németh_János

Látatlanban ritkán vásárlok filmet, de most nagyon jò döntés volt megvenni ezt.
Hangulatos fantasy annak minden kötelező elemével. Szerethető főhőssel, aki a bosszú vezérelt útja közben több jòbarátra is szert tesz. Kezdve egy denevérrel, aki a film eleje óta vele van, de csak a végén derül ki miként is kezdődött a barátságuk.
Kötelező szerelmi szállal, ami néha igen jól működött. A kaland végére a személyes bosszú világmegváltássá növi ki magát, ami kicsit zavart, de belefért.
Egy két vágást túl korainak éreztem, mintha nem fejezték volna be a jelenetet, de ez inkább a film első felére igaz. Valamint a végső nagy leszámolás kicsit videojátékosra sikeredett.
Mindent összevetve én nagyon jól szórakoztam, jó lenne egy BD kiadás belőle.


Hasonló filmek címkék alapján