Esélylesők / Széllel szemben (1984) 6

Against All Odds
128' · amerikai · akció, kaland, dráma, romantikus, thriller, krimi, rejtély

Terry Brogan lecsúszott amerikai futball-sztár. Jobb híján mindenféle kétes munkát elvállal. Az egyik Los Angeles-i éjszakai szórakozóhely tulajdonosa, a közismert alvilági figura, Jake Wise megbízza, hogy keresse meg a szeretőjét, Jessie-t, aki lelépett ötvenezer dollárjával. Terry Mexikóban… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Rachel WardJessie Wyler
Jeff BridgesTerry Brogan
James WoodsJake
Alex KarrasHank Sully
Jane GreerMrs. Wyler
Richard WidmarkBen Caxton
Dorian HarewoodTommy
Swoosie KurtzEdie
Saul RubinekSteve Kirsch
Pat CorleyEd Phillips

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Senki el ne higgye a 48%-os értékelést! Ez egy remek film, kitűnő és Bridges személyében kiemelkedő színészekkel. Szerelem, ármány, kavarás, gyönyürű tájak, hihetetlenül elragadó hangulat, tengerpart, noir. Nagyon tetszett a sztori is, hercegnő és sármos, kissé esetlen lovaggal, akinek még lova is van, bár piros. A hossza is pont jó volt, egy percre sem unatkoztam, élesen elválasztható etapokra van bontva, rendkívül profinak tűnik nekem. A zenéi fergetegesek, a gitártorzítás pont jó helyeken tűnik fel. Humora is van, bár elég sötét, nekem ez is nagyon ült. Király film, gyönyörű két főszereplővel, az ember csak úgy hagyja magát bevonni történetbe és drukkolni nekik a legvégéig. Szerettem.

2 hozzászólás
Márta_Péterffy 

Kár lett volna kihagynom! Kicsit túl hosszú, de elég fordulatos. Már csak a színészek miatt is érdemes volt, elsősorban Jeff Bridges….ööö..szereplése miatt:)
Minden színész jó amúgy, James Woods, Richard Widmark, Rachel Ward.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján