Sodródás (2018) 37

Adrift
96' · akció, kaland, dráma, romantikus, thriller 12

A vagány és talpraesett Tamit kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal. A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Shailene WoodleyTami Oldham
Sam ClaflinRichard Sharp
Jeffrey ThomasPeter
Elizabeth HawthorneChristine
Grace PalmerDeb
Kael DamlamianSmiley
Luna CampbellTahitian Paddler
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 194


Kiemelt értékelések

Theana 

Olvastam róla, hogy a rendezőúr volt, hogy a vízen forgatott, és nem a már jól bevált green screent használta néhány jelenethez, megadva a színészeknek is a lehetőséget, hogy jobban beleéljék magukat a szerepbe. Noha a színészi játékkal nem volt semmi bajom, valahogy a film lelke mégsem jutott el hozzám. Nem értem, miért lenne más ez a film a többi túlélőfilmtől.
Az a rész elég mélyen megütött, spoiler. Mármint auch.
Voltak hatásvadász jelenetek, de az óceánról való elmélkedések tetszettek, bármennyire nyálasnak is tűntek.

Dexter79 

Nem szeretem Shailene Woodley-t, de nagyon kíváncsi voltam a filmre, mert volt 2 mondat az előzetesben, ami nagyon felkeltette a figyelmemet.
Iszonyatosan a hatása alá vont a film, kijöttem róla és még hosszú percekig spoiler. Érzelmekkel teli film, ami egy fiatal pár egymásra találásával kezdődik, majd a küzdelmükkel folytatódik a nyílt vízen. Nagyon érdekesen volt megcsinálva, hogy a legrosszabb résszel kezdődött, majd onnan tekintettünk vissza néha a kezdetekre.
Bennem annyira mély nyomot hagyott, hogy valószínűleg nem lesz többször nézős.

Jolcsi

Én ettől a filmtől sokkal többet vártam, azt hittem, izgalmasabb és eseménydúsabb lesz, de sajnos ez nem így lett. Számomra kicsit unalmas volt.. Nem tudták kitölteni a teljes időintervallumot úgy, hogy végig élvezhető és izgalmas legyen a cselekmény. Sokszor csak azt nézhettük, hogyan hánykolódik a vízen a lány. A történet vége viszont hatalmas fordulatot vesz… Én nem számítottam rá, arra igen, hogy spoiler

KyKy

Határozottan egyszer nézős filmnek gondolom, annak tökéletesen elment, de nem kaptam kedved hozzá sem a vitorlázáshoz, sem a tengeri élethez. Amúgy is ősi félelem van bennem a víz iránt, ezek a filmek csak hozzásegítenek az érzéshez.
Tetszett a több idősíkon futó történet, nem volt zavaró, és így végig fenntartották az érdeklődést. A főszereplők is jók voltak, a színészek remekül alakítottak, és hát igazából a fordulat a végén bár nem számítottam rá, azért nem lepett meg annyira, mint vártam, olyan belenyugvóan tudomásul vettem, és ennyi. Érdekes, elgondolkodtató is valamennyire, főleg, mivel igaz történet.

brygusz

szerintem egy nagyon jó filmet néztem meg. a színészi alakítás is fantasztikus volt. a vége pedig….. csak ajánlani tudom

Marcsi0603

Nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni, de megvett magának a fim. A két főszereplő közötti dinamika nagyon tetszett, a látvány és a hangulat nagyon jó volt, és az egészet sikerült úgy két idősíkra tenni, hogy egyik sem volt unalmas. Szörnyű, hogy igaz történeten alapul, ugyanakkor lenyűgöző sztori.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján