Én pici szemem (2002) 10

My Little Eye
95' · francia, amerikai, angol, kanadai · thriller, horror 18

Öt mindenre elszánt fiatal megnyeri azt az esélyt, hogy részt vegyen egy internetes versenyben, amelyet nézők milliói figyelnek. A díj fejenként 1 millió dollár, az ösztönző erő pedig a pénz, a hírnév és az új barátok. A feladat szerint csak annyit kell tenniük, hogy egy házban maradnak. Az… [tovább]

Szereposztás

Sean Cw JohnsonMatt
Kris LemcheRex
Stephen O'ReillyDanny
Laura ReganEmma
Jennifer SkyCharlie
Bradley CooperTravis Patterson
Hirdetés

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity 

Vannak filmek, amik annyira indokolatlanul rosszak, hogy szabályosan rosszul leszek a rápazarolt idő gondolatára. Az a szörnyű, hogy ez nem szimplán egy ZS kategóriás fantáziátlan, alacsony költségvetésű film, hanem egyszerűen, töményen sz*r. Nincs benne logika, a színész játék nulla, történetvezetés szintúgy, és nekem meg nincs kedvem többet írni erről, miért volt ilyen rossz. Mondjuk az alapgondolat egész jó, de nem ebben a kivitelezésben.
Báár… tegyük hozzá, hogy 2002-es film, akkor a footage viszonylag új volt, és némileg megmagyarázza a telefonos internetcsatlakozás hangját; ja, utóbbit nem.

victoria_m997

U-N-A-L-M-A-S. Egyből belevág a dolgok közepébe, mégis érthető volt számomra. Jó volt az alapötlet, de a kivitelezés pocsék. A szereplők egytől egyig irritáltak. A címnek sem sok köze van a filmhez. Aki elolvassa a fülszöveget, (mint én) és az alapján egy izgalmas filmet vár (mint én), az nagyot fog csalódni (mint én).


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján