Kedvencelte 2

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Kifejezetten érdekes film volt; jó volt találgatni, hogy mi a valóság, mi lesz a végkifejlet. Mondjuk elég hamar összerakható a sztori, de azért tartogatott meglepetéseket. Mark Strong nagyon szuper volt és nekem Taissa Farmiga alakítása is tetszett. Kicsit talán lassan indult be és számomra irtó hosszúnak tűnt (pedig nem az), de abszolút megérte megnézni.

Osli75 

Kicsit másra, többre számítottam, de nem volt rossz. Voltak benne kifejezetten izgalmas részek is annak ellenére, hogy a végét már a közepétől sejtettem. A színészek többnyire jók voltak, tetszettek a játékok. Nem hiszem, hogy többször nézős, vagy majd talán sok idő múlva újra megnézem, mikor már nem emlékszem rá :D

Londonna 

Már 3 éve várólistás volt (nem titkoltan Mark Strong miatt), szóval ideje volt végre ezt is behúzni.
Látszik, mennyire kevés filmet nézek a témában, engem abszolút meg tudtak vezetni a készítők. Igaz, én valószínűleg egy harmadik-féle befejezést vártam volna, de egy-két apróságot leszámítva ez sem volt rossz. spoiler Anna karaktere nagyon jó, őszintén sajnáltam, hogy spoiler. *-* :P
Mark Strong csodás. Olyan kellemes jelenség, az egész lénye annyira bizalomgerjesztő és megnyugtató, de tényleg. Kitűnő választás volt a szerepre, jó volt (itt is) találkozni vele.
Maga a történet számomra abszolút érdekes volt és korrektül ködös, bár utóbbit ráfogom a tapasztalatlanságomra, legalábbis, ahogy így olvasgatom az engem beelőző értékeléseket… De abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy ez nem annyira sablonos sztori, tudott újat mutatni.

Subika 

Nálam ez most 9 csillagos .Szerettem az ilyen lélek borzongatós filmeket és ez az volt .Mikor azt hiszed hogy már mindent értesz akkor jön egy csavar és jól össze zavar .Aztán megint azt gondolod hogy tudod mert olyan egyértelmű de pont emiatt el hessegeted a gondolatot mert túl egyszerűnek tűnik .Pont azért mert nem tudod kinek higgy .És ezért el kezded túl gondolni .A végén döbbensz le mit láttál és hogy történt minden .Addig csak sejtéseid vannak .És nálam sok kérdés felmerült a film meg nézése után .Tényleg ennyire egyszerű és kézen fekvő lenne a megoldás ? Ha meg akarod tudni .Akkor nézd meg .

csokidani 

A filmet 7 és 8 közé tenném. A sztori jó, újszerű, eléggé szövevényes. Ez elég ritka manapság. Ami nem tetszett az a zene (lehetett volna feszítőbb is), képileg is lehetett volna élesebb. A főszereplő hiszékenysége még ami kissé butuskának tűnt nekem. Ugyanakkor tényleg egy egyedibb sztoriról van szó, ezért összességében pozitív a benyomásom. Egynek nagyon is oké.

babamano86

Izgalmas, fordulatos film volt. De kellett volna még egy 10 perc, rendes lezárással. Hiányérzetem maradt, nem kaptunk magyarázatot.

Melyviiz

Korrekt kis pszicho-thriller, kitalálható (de akkor is szép!) csavarral.
Bátran ajánlom olyanoknak is, akik nem bírják/kedvelik az arcba-ugráló, hangos, villódzó ijesztegetéseket: a film abszolút nem erre épít, a feszültség szintje a „kellemesnél” tovább nem emelkedik.
A képi világ szép, igényes! Az ötlet (+ a karakterek) és a kivitelezés összességében olyan hangulatot kelt, mintha egy nyomozós játék bejátszását néznénk.
Szóval a gamer-ek szerintem kifejezetten élvezni fogják:) .

A lezárás nekem nem tetszett, de ha belegondolok: a vége is olyan lett, mint egy játék vége. Ilyen tekintetben kifejezetten illett a filmhez.

Devalyn

Az ötlet jó, de a csavart már a szomszéd városból láttam jönni. Lehetett volna kicsit okosabb a megvalósítás, bosszantó, amikor a főszereplő nem néz utána pár perc alatt ellenőrizhető dolgoknak, amiből rájöhetne az igazságra.


Népszerű idézetek

Londonna 

– Anna, tudod mi az a transzferencia?
– Igen.
– Szóval tudod, hogy természetes, ha…
– Ha mi? Ha rákattanunk a pszichológusra?

Londonna 

– A tanárod idősebb volt nálad és kihasznált.
Erőt adott.

Londonna 

– Anna különleges lány. Sok mindenben jó. Ő…
– Egyedi.
– Igen, egyedi.
– Szerintem van erre jobb szó is.
– Például?
– Mondjuk: megszállott.

Nocharity 

Nem vagyok szociopata, de tudok úgy gondolkodni.


Hasonló filmek címkék alapján