Egyről a kettőre (1991–1998) 36

A Michigan-tó partján fekvő, wisconsini Port Washingtonban él Frank Lambert építési vállalkozó 3 gyermekével: John Thomasszal, Aliciával és Brendannal. Ugyanitt lakik Carol Foster, akinek szintén 3 gyermeke van: Dana, Karen és Mark. Egyik évben Carol is, Frank is nyaralni megy, s mindketten… [tovább]

Képek 20

Szereposztás

Patrick DuffyFrank Lambert
Suzanne SomersCarol Foster Lambert
Staci KeananDana Foster
Brandon CallJohn Thomas 'J.T.' Lambert
Angela WatsonKaren Foster
Christine LakinAlicia 'Al' Lambert
Christopher CastileMark Foster
Josh ByrneBrendan Lambert
Sasha MitchellCody Lambert
Scott FoleyJeremy Beck (S07E02)

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

ChEebor 

Általában nem vagyok oda a hasonló jellegű sorozatokért, de kivétel is akad bőven. Ez pedig egy elég komoly kivétel, mert nagyon szerettem. A karakterek mind egy szálig jópofák, és a közöttük lévő dinamika hibátlanul működik. Mindenkinek megvannak a saját kihangsúlyozott tulajdonságai, és ezek ütközése, valamint egymás elfogadása adja a történet gerincét. Alapvetően az a fajta sitcom, amely mögé egy komoly, összefogó történet is bekerült, és ez itt jó, már csak azért is, mert több hasonló művel ellentétben tudta kezelni, hogy a főhős gyerekek felnőnek a 7 év alatt. A kedvenc karakterem Cody volt Sasha Mitchell alakításában (akit ugye addig brutális B-kategóriás akciófilmekben láthattunk), aki egyszerre volt naiv, excentrikus, elszállt és nagyon intelligens, jólelkű. Kicsit fura volt, hogy ebben a filmben az anyuka karaktere a legőrültebb a csapatban, miközben az apát alakító Patrick Duffy amolyan sztereotipikus-férfiasan humoros, de egyáltalán nem olyan buta, mint a legtöbb amerikai sitcom családjaiban.
Összességében szuper a sorozat, és bár szerintem akik rosszul lesznek az ilyesmitől, ez azoknak nem fogja megváltani, de mindenki másnak tudom ajánlani.


Népszerű idézetek

Londonna 

Mondok egy példát: a feleségeddel nézitek a Baywatchot. Azt mondja: „Drágám, szerinted az a bikinis lány tényleg olyan szép?” Na most, a tiszta igazság az, hogy… Széééép?! Eladnám a lelkemet is, ha meztelenül láthatnám!!! De a mélyebb, spirituális igazság: Még hogy szép?! Drágám… Hozzád képest ez a lány egy hányás!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján